Vánoční čas se nezadržitelně blíží, doma chystáme cukroví, výzdobu, dárečky, děti secvičují na besídku...

Prosincové přípravy vehnaly vítr do plachet i Origami klubu.
Zveme vás na ochutnávku našich výrobků, ať už ke koupi, pro inspiraci nebo na kochání.
A samozřejmě, budeme rádi, když se účastníte hlasování. Udělit můžete první tři medaile, nejpozději však 19. prosince 2014.
Tentokrát nebudeme uvádět autora (i když rukopis některých tvůrců je nezaměnitelný).

 

_____________________________________________________________________________________

A. Recyklované náušnice z PET lahví - složeno poctivě bez lepení, zavěšeno na háčku z osteofixu pro alergiky. Potěší výraznou ženu, která se nebojí barev!

 

B. Vánoční závěs  ve zlaté a stříbrné barvě - v hlavní roli kusudama, doplněná korálky a provázkem v zimním barevném ladění. Pro zkrášlení domova v decentním provedení.

 

C. Vánoční kytice na stůl či zátiší hned z několika druhů skládaných květů, takže nikdy neuvadá...

 

D. Sněhová vločka zatoulaná na kmeni, než se rozesněží z nadýchaných obláčků doopravdy... Sluneční paprsky ovšem propouští jako ta skutečná.

 

E. Srdce z lásky na krk milované osoby, aby jí po celý rok připomínal, kdo že jí má rád a kdo na ní stále myslí....

 

F. Barevná kytice pro ty, kterým nevykvetly barborky:

 

G. Vánoční řetěz LUCKY, ať máte co zavěsit na stromeček - nebo i do místnosti po libosti. Řetěz je dlouhý nejméně 2 metry a skládá se z 50 hvězdiček "lucky stars". Jeho barevnost upoutá na první pohled, působí báječně optimisticky.

 

H. Stříbrní jeřábi do oušek přiletí, aby ozdobily elegantní dámu na vánoční či silvestrovský večírek. Doporučujeme kombinovat se saténovými šaty v chladných barvách.

 

I. Skládaná krabička ze scrabpookového papíru s vánočními motivy. Určitě se bude hodit na zabalení dárku od srdce. Detail pro upřesnění: Krabička má tvar krychle o délce jedné strany 8,6 cm.

 

K. Vánoční hvězdu si kdekdo pěstuje v květináči - tak proč si nedat dvě kvítka do oušek? Doplněno decentním stonkem v barvě stříbrné.

 

L. Rudý drak se chce pohoupat na řetízku o vánocích v typických barvách červeno-zlatá. Podarovat jimi můžete ženy i dívky, dokonce i ty bez dírek v uších. Náušnice je totiž možné na přání dodat i na klipsnách místo háčku.

 

Děkujeme všem účastníkům soutěže a všem přejeme krásné a pohodové svátky.

_____________________________________________________________________________________

Podtrženo, sečteno:

Bezkonkurenčně na prvním místě se s 38 body umístila Ann-chan se svou sněhovou vločkou.

Druhé místo vybojovala se získanými 21 body soutěžící s profilem GO ECO, resp. U jeřába s náušnicemi ve tvaru vánoční hvězdy.

A protože soutěžící se mohli účastnit až se třemi výrobky, vítěz zlaté medaile si odnáší za získaných 15 bodů i medaili bronzovou - opět Ann-chan, tentokrát s barevnou kusudama kyticí.

Gratulujeme vítězům a všem účastníkům děkujeme za nádherné pokochání!