Od září nabíháme na předvánoční provoz, který se týká převážně objednávek zboží na přání. Podle zkušeností z minulých let se doba dodání prodlužuje ze 14 dnů na měsíc, u více kusů i na dva. Je to z toho důvodu, že babička kromě Vašich přání plní další jako poštovní doručovatelka, stejně jako studující mladší dcera a naše mamina je v očekávání druhého syna. Jako poděkování za trpělivost bude u objednávek nad 800,- Kč poštovné zdarma, ke každému nákupu navíc získáte slevový kód na 20 % slevu použitelný při dalším nákupu ponožek.

Jedinečnou nabídkou jsou ponožky s nápisy na přání, kromě jmen, babiček a dědečků si každý může napsat co poptává a dle možností se domluvíme. Délky nápisů jsou omezeny velikosttí ponožek, ale dají se vyrobit i podkolenky nebo menší styl písmen.

    

Díky individuálním poptávkám najdete v nabídce vypletené tlapky, vločky, kormidlo, srdíčka apod. Dle přání se dají doplnit i k nápisům nebo je oblíbená kombinace motiv + písmenko č monogram.

    

Všechny ponožky na přání jsou doplněny obrázky již prodaných kusů. Je proto třeba počítat s tím, že pletu z momentálně dostupných přízí a tudíž se mohou odstíny od nafocených fustiček lišit.