Hned od počátku bylo rozhodnuto, že půjdeme tak trochu jinou cestou. Foto a design v souladu s přírodou, to byla jasná volba, ze které vedla cesta do světa makro/detailů a různorodosti vlastních návrhů. Tak vznikla značka FMdesign aneb Filip a Monika na nové cestě objevování, učení a poznávání.

Naše foto vaše emoce

Hlavní myšlenkou pro foto obrazy je pečlivě promyšlený záběr, aby výsledná fotografie měla hloubku a svůj příběh, který bude v lidech vyvolávat příjemné emoce. Jedna fotografie tak může vznikat i několik týdnů, než uvidíte její finální podobu. Fotografiemi se snažíme přiblížit, a to doslovně, krásu české přírody, která nás obklopuje. Jelikož jsme zvídaví, zjistíme si i to, kdo nám stojí "modelem", včetně zajímavostí o něm. Tyto zajímavosti a další naleznete na našem blogu.

U stolu, kde to žije

Říká se, že "kdo židli má, ten bydlí". A k židli patří stůl. Stůl, kde aniž bychom si uvědomovali, zažíváme různé životní příběhy.

Také se příjemně naladíte při pohledu na krásně prostřený stůl spolu s dobrotami? My ano. A tak nám na stole nesmělo chybět prostírání, které sloužilo i jako designový kousek. Trh nabízel nepřeberné množství, které si ovšem v důsledku bylo motivem i zpracováním dosti podobné. A tak se zrodila myšlenka vytvořit doplněk k našim foto obrazům, který bude účelný a designový. Postupně tak začalo vznikat prostírání na stůl z našich vlastních fotografií. Čímž vznikl unikát především v rámci motivů, na které si troufám říct, jinde nenarazíte.

Kde najdete sadu foto obraz a prostírání s jedinečným motivem?

Ovšem cesta k jeho vzniku byla poněkud trnitá. Při vyslovení této myšlenky jsme ve svém okolí hodně slýchávali větu "V dnešní době se rodiny u společného stolu už nescházejí, je prostě jiná doba". Cožpak je kultura stolování v ČR na tak nízké úrovni? Ne, my si to nemyslíme. Vždyť i ve 21. století toužíme být pospolu a mít kolem sebe útulno.

Jedním z trnů také bylo, že v ČR nebylo jednoduché najít dodavatele kvalitního materiálu a tisku v jednom. Nakonec se podařilo toto vše najít v jedné brněnské firmě, která zajišťuje jak materiál, tak i zdravotně nezávadné tisky, které jsou jedny z nejkvalitnějších v rámci ekologie. Tak vznikla spolupráce Prahy s Brnem. Pak už nic nebránilo tvořit vlastní prostírání. Prostírání, která budou sloužit lidem a zároveň podtrhnou jejich jedinečné společné okamžiky.

Všechna prostírání testujeme v běžných domácích podmínkách. A právě při testování jsme objevili kouzlo "mixování".

Další bonus, který nabízí neomezené možnosti v různých kombinacích, je originální pro každého zákazníka. Toto vše díky neotřelým motivům, které máme možnost díky přírodě pro Vás pořídit. Různorodost, která utváří celek.

Vysoce kvalitní fotografie je priorita, která je základem pro naše produkty. Objevte svět, který je kolem Vás, v detailu.

A tak se začal, utváří a roste jako strom příběh dvou lidí, kteří společně začali tvořit produkty pro druhé.

S našimi produkty podtrhnete jedinečnost společných zážitků, které prožíváte s rodinou či přáteli.

Srdečně Vás zveme k prohlídce naší práce, ze které si jistě vyberete a  která potěší nejen Vás, ale i ostatní.