V letně-jarním dopoledni v poetickém parku  sešlo se pět princezen. Co na tom, že běžně nosí džíny, mikiny a sem tam sukni. Na svůj ples chtěla být každá nejkrásnější. A toto dopoledne se rády do svých rolí vrátily alespoň na chvilku.

 Představuji Vám kolekci šatů, které jsem letos vytvořila pro maturantky. 

 

ZELENÉ ŠATY  s červeným páskem a s jemnými motivy tulipánů. Šaty jsou zhotoveny ze strečsaténu a saténu vysoké gramáže (100% přírodní hedvábí- ručně malované).

Šaty mají velmi bohatou červenou tylovou spodničku, která se dá využít i samostatně jako efektní společenská sukně)

 

DLOUHÉ DUHOVÉ ŠATY jsou několikavrstvé. Sedlo tvoří vyztužená nařasená podprsenka z průhledného jemného hedvábí, která vykukuje zpod strečsaténového dílu.Pod ním je černý sametový pásek s efektní broží. Spodní sukně je ze saténu, přes ní je duhová z průhledného hedvábí a na ní jsou naaranžované nařasené aplikace. (100% přírodní hedvábí - ručně malované)

 

 MODRÉ ŠATY ze strečsaténu a saténu vysoké gramáže. Sukně je kolová a okraj má zdobený efektním pevným krajem, který sukni "rozvlnil". Sedlo je třívrstvé.  Na dvojitém strečsaténu je nařasený průhledný crinclegeorgette, který je zdobený stříbrnou konturou a aplikacemi z kamínků. Dalším zdobným prvkem jsou spadlé nařasené rukávky. (100% přírodní hedvábí- ručně malované)  

 

 VÍNOVÉ DLOUHÉ ŠATY  ze strečsaténu a saténu vysoké gramáže. Sedlo je asymetrické- na jedno ramínko. Sukně je půlkolová a spodní lem je také pevný- rozvlněný. Šaty jsou zdobeny lístky a vlnkami, různými konturami a bohatými aplikacemi z kamínků. Součástí šatů jsou také černé elastické rukavičky. (100% přírodní hedvábí- ručně malované)

 

 TYRKYSOVÉ ŠATY s modro-zeleno-žlutou duhou. Celý vrchní díl je dvojitý ze strečsaténu. Vrchní část je bohatě řasená a zdobena aplikacemi kamínků. Sukně je kolová ze saténu. (100% přírodní hedvábí- ručně malované).

Spodnička je tylová a mnohovrstvá a také je využitelná samostatně jako společenská sukýnka.

 

 

                                 

                                 

Fotograf- Standa Mitáč

Princezny- Míša, Petra, Katka, Linda, Anežka

Děkuji za pozornost {#emotions_dlg.rose2}