Přeji hezké letní dny všem šikovným tvořilkám (a samozřejmě i tvořilům, protože jak jsem zjistila, je jich na fléru víc než dost :-) !) 

Chtěla bych Vás všechny poprosit o pomoc a podělit se o příběh, který mne chytl za srdce. A jak říká pan Hrušínský: " Když je někdo jedinej, kdo to udělat může, tak to zkrátka udělat musí !"  V tomto případě si myslím, že my všichni - každý z nás -  jsme v tomto případě  jediní, kdo to udělat můžeme... Tak záleží na každém z nás, zda pomůžeme....  V denním tisku mne velmi zaujal článek  o malém tříletém chlapečkovi . Zaujal mne také proto, že máme shodou okolností také malého tříletého kloučka jménem František. Náš je bohudík zdravý, ale tenhle hošík to štěstí takové neměl... 

 https://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/den-pro-frantiska-klasterec-stavi-na-nohy-trileteho-kloucka-20200624.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=8iYrpUZMKDf-202006260612&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box   . 

Možná mnozí z Vás o  tomto příběhu ví, a možná že už mnohé z Vás své výrobky zasílají.  Já jsem se to dozvěděla teprve nyní.   Výtěžek z prodeje rukodělných děl v dobročinném stánku a z tomboly půjde na Františkovu rehabilitační léčbu.  Kdo by chtěl pomoci - může se obrátit na koordinátory, kteří budou dílka až do 25. července vybírat. Stačí jim napsat na denprofrantiska@seznam.cz.  Myslím, že jeden výrobek nikoho na mizinu nepřivede a klukovi to pomůže....  František je velký bojovník a za svůj krátký život hodně vytrpěl, ale když se spojí všechny šikovné tvořící ruce  a pomohou, tak se bude Františkovi lépe bojovat..... Tak tedy moc prosím   POMOZTE   FRANTIŠKOVI !!!