Praktické pytlíčky pro vaše děti na výlet i do škol(k)y. Jsou ušité z krásných bavlněných látek a doladěné barevnými šňůrkami ke stažení.

A proč 2v1?

Protože se sami můžete rozhodnout, zda vašim dětem budou sloužit jako pytlík nebo jako batůžek.

Pytlíčky mají u dna ve švu všitá poutka. Pokud jimi provléknete dlouhou barevnou šňůru, dostanete krásný batůžek na výlety nebo na prázdniny k babičce! A pokud budete chtít udělat z batůžku zase pytlík, stačí navléknout do tunýlku krátkou tkanici a z batůžku bude praktický pytlík na "cvičky".

 
  
 

 

POZOR!! Všem mým čtenářům oznamuji, že během tohoto víkendu a celého následujícího týdne si můžete pytlíčkobatůžky zakoupit se SLEVOU! (uvedená cena je již po slevě) ;-) Tak neváhejte.

A jak už to bývá, během toho, co jsem se dovolenkovala, dorazily nové dětské látky na pytlobatůžky se zvířátkama - pejsci, kočičky, motýlci a jednorožci! Bylo to "utrpení", hned si je nevyzvednout, nerozstříhat a zase zpátky sešít. Teď už jsem ale zpátky doma, takže nové pytlobatůžky se v obchůdku objeví co nevidět.

  

P.S. Látky mám v omezeném množství, proto prosím všechny zájemce o tyto nové pytlobatůžky, aby mi napsali do zpráv. Rezervuji je pro vás.

Přeji vám krásný srpnový víkend!

Lucie alias AMA_tér