Ahoj,

v mém obchůdku přibývá zboží od mých tvořivých přátel více než mého vlastního, ale to neznamená, že bych nic nedělala. 


U nás doma se čeká na miminko .. a to různými způsoby : 

Photobucket


Byt je už přestaven. Při 32m2 nebylo moc možností, takže jsme to "hnali do výšky" .
No "hnali" - já jen tak postávala okolo a vyluzovala hlasité hrdelní zvuky, kdykoli se přítel naklonil nebo převážil s televizí v ruce anebo jinou drahou - těžkou věcí, se kterou jsem mu už pomoci nemohla.


Ve vzniklém prostoru nyní stojí postýlka, kterou jsem vyzdobila barevnými mantinely : 
(modrou barvu moc nemusím a tak jsem volila tyrkysovou a oranžovou látku s pruhy + zahraniční látku s mořskými pannami a koníky a na srdíčko látku s motýly )

Photobucket



Tento blog jsem původně zamýšlela psát jako návod na ušití právě takovýchto mantinelů do postýlky. Nemám na to ale trpělivost - proto obdivuji všechny, kteří takovéto tutorialy zvládnou nafotit - upravit v PC - popsat - vystavit.  
Všem zájemcům o takovýto návod se tedy velmi omlouvám, ale ujišťuji vás, že na to mnic není. Jsou to jen pruhy látek posešívané k sobě do tvaru podlouhlých polštářů - vycpané vatelínem a pro naducaný vzhled ještě doplněny dutým vláknem. 


Když byly mantinely ušity a připevněny na postýlku - ještě jsem spíchla kapsář (který je vlastně opět sešitý z kusů pruhů látek, vycpaný vatelínem a přidány byly kapsičky). 

Photobucket



No a protože mi to nedalo, musela jsem si zkusit ušít i nějakou tu mikinu a kalhoty pro toho našeho budoucího křiklouna :

Photobucket

Photobucket



Druhá mikina dopadla takto :

Photobucket



Detail kalhot se záplatami a lebkami po bocích :

Photobucket



Pokud budete mít někdo zájem, je možné se se mnou - PO PORODU a až zveřejním, že už zase pracuji na objednávkách NA PŘÁNÍ - dohodnout na ušití takovýchto mantinelů anebo kapsáře anebo ostatních modelů pro čerstvá miminka. 

Děkuji vám za nahlédnutí ke mně "pod pokličku" a hezký den všem !

Katka
RARA