aktuální nabídka RECY kvítků u TreeOfLove

 

 

Vítejte v naší zahradě s barevnými papírovými květinami z ručně čerpaného papíru.

  

Tento styl dekorace má jedinečný design a materiál. Je to prostě úžasné, jakou atmosféru vdechnou jednoduché papírové květiny. Naprosto úžasné ! Ručně vyrobené papírové květy jsou moderní, svěží, elegantní a hravé. V mých očích je každý kus malé  umělecké dílečko - individuálně ručně zpracováno a navrženo.  AKTUÁLNÍ nabídka květinek v naší zahrádce.

Vystřižené, skládané, zvlněné, tvarované a malované lístky, dělané ručně a s láskou. Vlastní návrhy jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit sám sebe a udělat  dojem na přátele, rodinu a všechny, kteří jsou blízko Vašemu srdci. Chceme dát lidem  trvale krásné ručně vyrobené květy pro prostory v nichž žijí nebo události, které protkávají jejich životy.

 

Každý kus je jedinečný; drobné nedokonalosti jsou přirozenou součástí ručního výrobního procesu. Jedná se o křehké kousky, které jsou fixovány lakem ale nedoporučujeme do vlhkého prostředí.  Květinky jsou formovány výhradně ručně bez použití jakéhokoli modelu.  Žádný z květu nebude shodný s jinýmy, stejně jako skutečné květiny!

 

 

Květiny mohou být vytvořeny i na objednávku v různých velikostech a barvách.

Dodací podmínky. Termín dodání cca 2 týdny v závislosti na stavu množství ručního papíru Mrkající 

   mají-li být  květinky určeny k nějaké události,  uveďte prosím přesné datum ke kterému je  třeba objednávku vyřídit.

 

"papírové květiny" je termín použitý při odkazování na levné věci, recy květiny takové nejsou.  Podstatnější je, že zatímco krepové květiny jsou elegantní a levnější alternativou k čerstvým květinám, recy květy  nemají za cíl být levnější než čerstvé květiny, prostě mají jiný význam a hodnotu. R E C Y  květ může možná být lepší investice než čerstvé květiny - nejsou nikdy mimo sezónu, nevadnou, jsou stálobarevné, nemusíte se obávat alergií a nebudete mít žádné pylové skvrny na krásných šatech. Jsou nevšední a jedinečné.  Květy jsou ekologicky šetrné a mohou být znovu použity nebo poslouží jako roztomilá upomínka. A to vše, aniž byste se o ně museli starat! A co když jste použili kytici čerstvých květin? No nic nebrání, abyste si kytici dozdobili recy květinami!   

 

 Těšíme se na zprávy od Vás.

S láskou Helenka  a Pavlínka, Tree Of Love

 

Pokud máte konkrétní dotaz nebo potřebujete vlastní aranžmá, neváhejte nás kontaktovat v tomto blogu nebo vnitřní poštou, abychom mohli dále diskutovat o vašich potřebách a představách :)

 

 

 

 

v obchůdku laduše paní Lady, se ňuhňají s hevábnými šály, šátky a plédy a to se jim tuze líbí :)