image

Můj dárek pro všechny kreativní uživatele Fler.cz

Řada z vás tento druh reklamy možná zná, ale pro ty kdo to neznají a rádi by své výrobky ze svých obchůdků podpořili právě obrázkovou reklamou, uvedu zde pár informací.

Především jde o druh celosvětové sociální sítě, která je zaměřena na obrázkovou reklamu a je zdarma. Tam si zřídíte svůj jednoduchý profil a můžete začít připichovat vaše obrázky do svých boxů v galerii, kde si děláte boxy různých témat, kategorií a postupně je zaplňujete.

Úžasné je, že každý obrázek, který do galerie připíchnete si zachovává odkaz na stránku, kde se nachází a pokud někdo na váš obrázek s výrobkem klikne, dostane se do vašeho obchůdku na Fler.cz.

Samozřejmě můžete propagovat cokoliv, třeba výrobky ostatních, které se vám líbí a podobně.

Jedna věc je jasná, touto aktivitou můžeme na Fler přitáhnout více lidí a tím i více zákazníků pro všechny.

Aby jste měli přehled a seznámili se s tím, jak si profil na Pinterest založit a jak s tím pracovat, udělala jsem pro všechny zájemce nový web, který je zaměřen pouze na Pinterest a je opravdu jen pro vaši informaci a propagaci. Neobsahuje žádné reklamy ani nic podobného co by bylo v můj prospěch. Sami se o tom můžete přesvědčit.

Co je taky důležité, je stránka na uvedeném webu, kam si můžete vložit odkaz na váš Pinterest. To slouží hlavně k tomu aby jsme se navzájem mohli navštívit na Pinterestu, protože jinak se tam nikdy nenajdeme a nebudeme se moci pokochat vzájemnými galeriemi.

Web s návodem na Pinterest najdete ZDE.

Přeji hodně úspěchů a kreativního tvoření.