Nepovedlo se mi avizovanou soutěž vypsat včera a dokonce ani dnes ve 12.00 hodin. Stala se mi napříjemná věc a to, co jsem měla připravené, musím (přiznávám, že k mojí velké lítosti) odložit na neurčito.

Ale protože jsem slíbila soutěž, tak jsem zaimprovizovala a nakonec tedy přeci jen bude. Jiná, narychlo, ale třeba vás i přesto pobaví.

Tak tedy otázky:

1. Na jakém dokumentu se nachází tato originální pečeť a z jakého roku dokument je? Pro "usnadnění":-D přikládám i kousek textu:

2. Co se už dlouhá léta skrývá v této stařičké plechové krabičce?

Vůbec v tuto chvíli netuším, jak budu vybírat výherce, ale pokud bude někdo hodně blízko pravdy, případně uhodne přesně, samozřejmě vyhrává. Ale protože mám ráda vaše vtipné odpovědi, je možné, že budu losovat za přítomnosti mojí zvířecí poroty{#emotions_dlg.rehot}

Jako organizátor si zkrátka vyhrazuji měnit pravidla v průběhu hry. Ale nebojte, správná odpověď (pokud bude) bude odměněna v každém případěUsmívající se

A oč se tedy hraje. Tentokrát to nebude jen o moji fotku, ale právě i o tuhle krabičku. A to včetně obsahu, který je v tuto chvíli ještě tajemstvím. Rozhodnout se můžete až po odtajnění, které bude zítra ve večerních hodinách...:-)

1. Fotografie o rozměru 30 x 45 cm, lesk                          2. Stará krabička i s obsahem

                                                    

Tipy pište, prosím, přímo sem. Moc se těším na ně i na vás a držím palce.