Přírodní kondicionér, který vaše vlasy pohladí

Při péči o vlasy  nesmíme zapomínat na kondicionér. Kondicionér je nedílnou součástí mytí vlasů. Šampon vlasy vyčistí a připraví na další ošetření kondicionérem. Ten pak způsobí, že se vlasy lépe rozčesávají, jsou lehké, nadýchané a lesklé. 

Hledáte přírodní kondicionér, který by fungoval? Od Mari kosmetiky možná znáte oblíbený tuhý kondicionér. Pro ty, kteří preferují tekutou formu kondicionéru, jsem připravila krémový rýžový kondicionér, který je tekutou verzí tuhého kondicionéru.

Rýžový kondicionér vlasy ošetří a zlepší jejich vzhled. Nechte působit ve vlasech cca 1-2 minuty, abyste umožnily působení jeho blahodárných účinků. Po jeho použití budou vlasy jemnější, půjdou lépe rozčesávat a získáte větší objem. Vlasy se budou krásně lesknout a nádherně vonět.:)

Co obsahuje Rýžový kondicionér?

Rýžový kondicionér obsahuje tři důležité složky, které mají blahodárné účinky na vlasy: aloe vera, rýžový protein a panthenol

Aloe Vera - zvlhčuje a chrání vlasy, poporuje lesk a vzdušnost vlasů, výrazně zlepšuje rozčesávání a zdraví vlasů

Rýžový protein se získává z rýžových otrub. Rýžové bílkoviny mají hydratační vlastnosti, chrání vlasy před ztrátou vlhkosti a zvětšují jejich objem. 

Panthenol - chrání vlasy před nepříznivými vlivy, zjemňuje a usnadňuje rozčesávání. Dodává vlasům lesk.

Kde koupit?

Pro toho, kdo ještě nevyzkoušel, určitě neváhejte a podívejte se do obchůdku. Tento úžasný přírodní kondicionér si můžete zakoupit zde.