Milí nahlížející,

s novým rokem přišel čas na změny a rozšíření nabídky. Ježíšek mi udělal velkou radost, protože mi přinesl řezačku. 

Nově si tedy u mne můžete objednat nápis ze sametové folie flock k ozvláštění vašich doplňků nebo oblečení. Nápis si můžete buď přiobjednat ke zboží z mé nabídky nebo objednat samostatně.

Pokud si nápis přiobjednáte k jinému zboží (např. budete si přát penál se jménem), nápis pro vás nažehlím na vybrané zboží.

Pokud si nápis objednáte samostatně, přijde Vám v obálce vyseparovaný a přichycený na průhledné folii, společně s testovacím vzorkem folie a návodem k použití. Nápis lze nažehlit na bavlněné nebo směsové látky bez povrchové úpravy. Spodní strana folie je opatřena lepidlem, které při nažehlení přilne k látce.

A takhle může nápis vypadat na hotovém výrobku (výška nápisu na fotkách je 1,5 cm).

  

Možná se teď ptáte, nakolik řezačka změní proces vzniku mých výrobků. Rozhodně nemám v plánu odložit fixy a nůžky a opustit ruční vystřihování. Stále je rychlejší nakreslit a vystřihnout, než připravovat grafickou předlohu. Řezačka mi pomůže tam, kde by ruční kresba a nůžky nestačily - u nápisů. Také ji plánuji používat na některé opakující se detaily - dříve mi trvalo třeba hodinu, než jsem vystříhala květy na celý strom, teď mi pomůže řezačka.

Hodně pohody a radosti v roce 2016 přeje

Šárka