Na akci " sejdeme se na rynku" mě navedla dcera, ale musím říct, že první odpověď od pořadatelů zněla "není místo". Co bylo však překvapilo, že i přesto se paní zajímala o náš sortiment a nejjednoduší bylo poslat ji odkaz na fler, kde nabízíme téměř celý sortiment námi tvořeného zboží. A co myslíte, najednou se objevil email, ať přijedeme, že s námi budou počítat. 

Prakticky jezdíme na venkovní akce tak 2 x do roka, ta druhá by měla být v Heřmanově Městci nebo na Konopáči. Jde nám o šíření myšlenky "stop igelikám", takže odchytáváme lidi, kterým není hanba si vyjít na řemeslné trhy s igelitkou, ale po loňské zkušenosti mě nepřekvapí ani volební stánky.

Díky široké nabídce eko tašek a sáčků je nabízíme i jako obalový materiál. Pro všechny, co jsou zastánci recyklace, opakovanému použití obalů a nebo nějaké zboží padne prostě do oka nabízíme ode dneška + celý červen slevu 20%, stačí vložit kód XBM-HAE-A9I. 

 image  image  image

image  image  image

image  image  image

image  image  image

Upozorním pouze na vyjímku, kterou tvoří nákupy za poštovné. Pokud vyberete 1 ks z této oblíbené sekce, tak slevu nelze uplatnit a zboží zasíláme jako obyčejný dopis.