Tak tu včera byla na návštěvě kamarádka...... Nemám ráda návštěvy , které se nahrnou k prac. stolu a začnou áááchat to je kráásnéé, to bych chtěla, úúúžasnééé .........a pak z nich vypadne A CO TO VLASTNĚ JE?

Tuhle holčinu ale můžu, a i když začala také áchat a vzdychat, nevadilo mi to ......

Tak až to bude, tak máš předkupní právo, zasmála jsem se. A že prej dokud jí neřeknu, co to má být, tak z obchodu nebude nic..Nerada prý KUPUJE ZAJÍCE V PYTLI. No, tak jsem jí to řekla- Nemá zájem, takže až TO bude, uvidíte TO v mém obchůdku. Ale přivedla mě tím na myšlenku, uspořádat tuto soutěž.

Na soutěži je nejzajímavější výhra-takže soutěžíme o slevu 100Kč na cokoli z mého obchůdku (poštovné hradím též, takže můžete mít výhru i ouplně zadarminko-a to se vyplatí)

Tady vidíte přesně to, co včera viděla Lucka (jen ta Kájova hlava tam nebyla).

No a pokud máte tip, co by to tak mohlo ve finále být, napište mi ho do vnitřní pošty, POZOR!!! Mám ještě jednu podmínku. Napište mi i jeden výrobek z mé galerie, který právě Vás zaujal natolik, že byste uvažovali o jeho koupi (a nemusí to být ten kousek, na který v případě výhry uplatníte slevu !!!!) Chci totiž soutěž spojit s jakousi sondou, o který z mých kousků je největší zájem, který se líbí nejvíc. S vítězem se poté samozřejmě domluvím, vybrat si může i cokoli jiného.

SOUTĚŽ TRVÁ AŽ DO PONDĚLÍ 8.6. 2009 do 18.hodin, pokud bude málo správných tipů, v neděli vpodvečer přihodím malou nápovědu.Pokud bude správných tipů více (-věřím vám), vítěz bude vylosován rukou mého dvouletého syna......(pokud bude spolupracovat)

Tak soutěžte, tipujte a hádejte-Budu ráda, pokud napíšete i v případě, že z mé galerie nechcete vůbec nic-nebo, když napíšete jen tak sem do komentářů

Budu se těšiiiit

 

8.6. 9:20

Díky všem, kdo se zatím zůčastnili. Nápověda se nekoná, neb jste šikulky a v poště mám spoustu správných tipů....... Takže pokud se ještě někdo chce přidat, směle do toho. Končíme dnes v 18.hod. a Ríša bude mít z čeho vybírat

Protože jsem zvolila tento čas k ukončenísoutěže dost nešťastně vzhledem k mým mateřským povinostem, spočívajících v uspávání  syna (přesněji řečeno společném usnutí se synkem), je vysoce pravděpodobné, že se vyhlášení dočkáte až v úterý ráno. . Prosím nezlobte se na mne proto a NEBUĎTE MNE, prosím.

Ahojky, šikovné hádačky.....