Velmi nesnáším plýtvání a ještě více vyhazování starých věciček.

Mám velmi ráda renovace a rekonstrukce a vracení věcem původní lesk a účel.

Mým hlavním heslem je - ZPĚT DO DĚTSKÝCH TLAPEK!

Žádné lapače prachu, žádné doplňky jen na efekt, prostě vše, co na mých stránkách uvidíte jde použít, pohrát si s tím či dělat i spoustu jiných kousků..

Každá hračka projde nelítostným testováním - prvně jako (většinou špinavý) úlovek z blešáku - jé, je a po té jako finální výrobek - já si budu hrááát , moje, tlapkami mého nejmladšího tříletého..a když vydrží dotyčný výrobek tento ,testík,, tak je určen k nabídce pro Vás..

Třeba včera jsme prali a věšeli v prádelně, která ještě čeká na pár úprav..že není zkolaoudovaná? no a co, malý už vypral spoustu ,bak, prádla a dvířka stále drží! Prádelna prošla, již brzy v nabídce ;-))

A dnes se chci s Vámi podělit o kousek mého fantazírování..tedy, abych nelhala, ten nápad nebyl můj, ale mého Ferdy Mravence..přivezl jsme Ti dárek, byl jsem ve vetešnictví v Praze a vybalil TO..

Po menších úpravách Ferdou a vyřádění mojí maličkostí se štětcem a barvami z TOHO vznikli houpací kohouti pro batole v pokojíčku.

OTÁZKA TEDY ZNÍ - CO BYLO ,TO, PŘED TÍM, NEŽ Z TOHO VZNIKLI HOUPACÍ KOHOUTI???

Pro odesílatele prvních tří  správných odpovědí mám nabídku poštovného ZDARMA při nákupu nad 500,-Kč nebo jakkýkoliv jeden kus zboží z kategorie Za 39,- či zdarma včetně poštovného.

Na všechny Vaše zprávy se bude těšit

Vaše Půdnice

NÁPOVĚDA: předmět je součástí každé hospůdky, jen teď již bývá většinou plastový..