Ráda si pohrávám s představami, jak a s čím moje šperky nosit. Sama jsem sice "kovářova kobyla" která svoje výrobky moc neužije, ale občas pozoruji dámy a jejich oblečení a přemýšlím, co bych jim tak vybrala ze svého "repertoáru".

Mnoho lidí má pocit, že jsou moje výtvory příliš specifické a hodí se k máločemu - a proto je tu tento článek, aby vás přesvědčil o opaku.

Sestavila jsem řadu koláží s outfity doplněnými mými šperky a vy se můžete podívat, že jsou kombinovat téměř se vším. Rozumí si s obyčejnými džínami a svetříkem (perfektně se hodí např. k rolákům), ozvláštní společenskou toaletu, podtrhnou klasický look, "dress code" stylu dodají na individualitě, rozzáří svatební šaty, zvýrazní nedbalou eleganci, a hrdě obstojí i vedle světových značek jako je Chanel, Valentino, GUCCI, Alexander McQueen, Elie Saab, Nina Ricci nebo Emilio Pucci. To jediné, s čím moje šperky opravdu nejde kombinovat je móda sportovní.

A teď už dost povídání a šup na módní přehlídku. Kliknutím na obrázek se dostanete na příslušný šperk do obchodu, stačí už jen kliknout na Košík   .

https://www.fler.cz/zbozi/sladka-sugar-7003746:

https://www.fler.cz/zbozi/valentina-ii-7003777:

https://www.fler.cz/zbozi/alfonsia-dark-6460567:

Kapka štěstí by pokuson on Polyvore featuring Chicwish, Nicole Farhi, Falke, Chanel, Gianvito Rossi, MICHAEL Michael Kors, The Season Hats, women's clothing, women's fashion and women:

Alfonsia Blue by pokuson on Polyvore featuring J.W. Anderson, Topshop, Oasis, J Brand, B.Young, Gianvito Rossi, INC International Concepts, Ellington, Anne Klein and BAILEY:

Alfonsiana Spirea by pokuson on Polyvore featuring Natasha Zinko, Roland Mouret, J.Crew, Fogal, Sophia Webster, Christian Dior, Gucci, Eugenia Kim, women's clothing and women's fashion:

Lunaria:

Star by pokuson on Polyvore featuring Emilio De La Morena, Chloé, Emilio Pucci, Ivanka Trump, Chanel, women's clothing, women's fashion, women, female and woman:

 Pokud těchto módních hrátek ještě nemáte dost, můžete se podívat i na loňské kousky do mojí Fotogalerie.