Další projekt podle únorového zadání challenge od Ael...

Stejně jako sketch přáníčkový, tak i sketch stránkový jsem tvořila úplně poprvé. Kompozici jsem pro jistotu zvolila jednodušší… přeci jenom jsem začátečník. Protože jsem se chtěla přesvědčit, že se vám bude dobře pracovat, nejdřív jsem si stránku zkusila vytvořit sama.

Na základ jsem použila hnědou čtvrtku 12"x12", kterou jsem doplnila pruhovaným papírem z luxusní sady Lost & Found od My Mind’s Eye a krémovou čtvrtkou ozdobenou bordurovou raznicí a hnědým distress inkoustem v odstínu Vintage Photo. Opět jsem použila raznici od firmy Tonic Studios - ne že bych jinou nevlastnila, ale hned od začátku je mojí oblíbenou.

Už delší dobu jsem si chtěla vytvořit stránku s fotkami, na kterých jsem se svým bratrem, a které byly focené pro naši mamku před několika lety. Tyto fotky se i pro čokoládové téma báječně hodily, protože jsem je měla uložené i v barvě sépie. Oboustrannou lepicí páskou jsem je přilepila na stránku přesně podle sketche. Na ozdobení jsem použila papírové kytičky v hnědých odstínech, které mám moc ráda, a kovové svorky.

Nadpis jsem seskládala z kartonových písmenek natřených akrylovými barvami. Sépiového odstínu jsem docílila smícháním bílé barvy s trochou hnědé. Po zaschnutí jsem písmenka přilepila a na každé písmenko nanesla lesklé lepidlo Glossy Accents. Do nezaschnutého lepidla jsem pinzetou nerovnoměrně umístila malé rokajlové korálky v hnědé barvě. Po prohlednutí kompletní stránky mým kritickým okem, se mi zdálo, že to není úplně to pravé. Proto jsem krémovou čtvrtku ještě doplnila květinkami z galanterie a dalšími korálky... Hotovo :-) A jak se podle sketche pracovalo vám?

 

MATERIÁL A POMŮCKY:

InLinkz.com

Děkujeme za nakouknutí a také za veškeré komentáře pod článkem, které jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou!!!

Líbí se vám naše články? Máte nějaké dotazy nebo nápady, jak blog udělat ještě zajímavější? Uvítáme jakékoli připomínky!