Myslím, že to tak má spousta žen, které jsou zrovna na mateřské dovolené. Tedy aspoň ty tvořivé.

Jasně, máte toho už tak dost - péče o dítko, vaření, praní, uklízení, žehlení, procházky s mimčem, nakupování a to pořád dokola, dokola, dokolečna. Bez pocitu na zbláznění to nejde. My ženy potřebujeme být uznávané (no je to tak, nejen mužský to tak mají), potřebujeme dělat i něco jiného než jen utírat prdelky, krmit a dělat těch milion úkonů, co se kolem dětí točí, i když své dítka milujeme nadevše a děláme to rády (teda asi kromě toho uklízení :-)) A tak přemýšlíme, čím si tu rutinu trochu změnit a pak to děláme po nocích, i kdybychom měly padnout na hubu (pardon, na ústa).

Já začala šít. Sama se tomu stále divím, ale je to tak :) Šiju pro děti, jejichž maminky zase tvoří něco jiného a nebo pro ty, které si prostě jen užívají své ratolesti a stačí jim to, jsou takhle šťastné.

A abych se trochu posunula, začala jsem prodávat i látky.  Teprve začínám a tak bych byla ráda, kdyby jste nakoukly a třeba si vybraly nějakou látku a ušily z ní něco krásného. České ruce jsou ze zlata a dokáží vytvořit tolik krásných věcí. Časem budu přidávat nové, tak prosím mějte trpělivost.

 

Tady jsou ukázky látek z mého eshopu

  

  

  

 

Můžete z nich ušít třeba pro miminka povlečení do postýlky, hnízdečka, peřinky, mantinely, deky, polštářky, plenkovníky, obaly na očkovací průkazy....

  

  

 

Nebo sukýnky, šatičky, tepláčky, nákrčníky, látkové hračky, obaly na knihy, látkové tašky, pytlíky, peněženky....

  

  

 

Vaší fantazii se meze nekladou, věřím, že vymyslíte i to, co ještě nikdo nevymyslel :)

V nabídce jsou i minky, které můžete spojit s plátnem a ušít třeba deku, do které se miminko krásně zamuchlá a je mu táááák dobře.

                                                                     

Pokud si u mě nějakou látku koupíte, budu moc ráda za fotku, co jste vykouzlily :)

Přeji hezky spinkající miminko a příjemné šití  :)

Renata