Přemýšlíte nad stylem Vaší svatby? V jednoduchosti je krása, říká se... Vytvořila jsem kolekci kreseb oblíbených svatebních květin - růže, pivoňky, eustomy, kosatce, gipsomilka. Svatební tiskoviny tak zapůsobí svou jednoduchostí, čistotou a ve spojení s barevným písmem, stužkami a barevnými obálkami zároveň vytvoří působivou atmosféru celého svatebního dne. Navíc nabízím i opravdu vyjímečné autorské obálky s dekorem na klopě, které celé vyrábíme v naší dílně.

Tiskoviny můžete vybírat vždy z několika variant rozmístění dekoru a jsou doplněny barvami, které jsou typické pro danou květinu. Barevné ladění ale může být zcela podle Vašeho výběru - máte oblíbenou květinu a oblíbenou barvu? Vybírejte a kombinujte! 

A jaké dekory jsem pro Vás připravila?

Eustoma: opravdu minimalistické ztvárnění snad nejpoužívanější svatební květiny, netradiční formát na šířku, velmi elegantní tiskoviny na svatební stůl, kombinace s krémovou, zelenou, lila a fialovou.

 

 

Pivoňky: působivá široce rozvitá květenství na dolním nebo i horním okraji v kombinaci s krémovou, světle růžovou, cyklámenovou a temně červenou - tak jako pivoňky na zahráce.

 

 Kosatce: kompozice čarovných květů na dolním okraji až po v podstatě květinový rám celého oznámení, kombinace s temně modrou, lila, fialovou a žlutou - jako kvetoucí kosatce.

 

Gipsophila: nesmí chybět na žádné svatbě, univerzální dekor a velmi jednoduché vyznění, možnost provázání s jakoukoli barvou.

 Růže: svatební stálice, opět variabilní kombinace a umístění dekoru - na střed nebo diagonální kompozice, provázání s červenou, růžovou, žlutou a modrou - jak si budete přát.

 

Velkou pozornost jsem věnovala obálkám. Nabízím obálky barevné i kraftové, barevné obálky mohou mít uvnitř bílý vklad s dekorem. Luxusní záležitostí jsou pak bílé obálky z hlazeného papíru 120g s dekorem na klopě, navíc uvnitř mohou mít barevný vklad. Prohlédněte si všechny možnosti na fotografiích.

K tiskovinám jsem navrhla i autorské svatební knihy a alba na fotografie, opět je vyrábíme v naší dílně. Potisk můžete mít na přední i zadní straně, malý dekor může být na každé stránce, možnost barevných předsádek nebo stránek s textem podle vašeho přání - přizpůsobíme podobu knihy Vašim představám do posledního detailu. Až 40 listů, bílá kroužková vazba.