ELLE.cz » Svatba » Šaty » Svatební šaty made in Bohemia


Svatební šaty made in Bohemia

29. 1. 2011 Radka Sirko


Půjčoven svatebních šatů je jak hub po dešti, ale kde si nechat ušít model na míru?

Hodláte svůj svatební den oslavit v šatech, které jsou originální a padnou vám jak ulité? V tom případě se obraťte na zdejší návrháře. Ti vám, i přes to, že se výhradně nezabývají jen svatebními šaty, navrhnou róbu podle přání.
Všichni se shodují na jednom – zákazník by se měl před tím, než se na ně obrátí, seznámit s jejich tvorbou. Ve finální podobě šatů se totiž rozhodně otiskne autorův rukopis.

Asi nejznámější návrhářkou svatebních šatů je Zuzana Veselá. Ta vlastní rozsáhlé svatební portfolio a se svými modely se účastní i nejrůznějších svatebních veletrhů.

Její rukopis je velmi citlivý a ženský. Navrhuje romantické svatební šaty z hedvábí a šifonu. Tvorba za zakázku spočívá v navržení 4-6 variant oděvů včetně materiálových vzorků podle podkladů a po vzájemné konzultaci. K realizaci se společně vybere jeden konečný návrh a vhodný materiál.Výroba takových šatů trvá přibližně dva a půl měsíce, návrhářka si předem bere zálohu 50 procent z finální ceny, která se pohybuje od 15 do 35 tisíc.

 

 

http://elle.cz/Svatba/Saty/Svatebni-saty-made-in-Bohemia