Práce na zakázku mě baví, je skvělé plnit vaše přání!

 

Když mě má skvělá milovaná zákaznice Xenie oslovila, že chce namalovat šaty a košili pro muže na její svatbu, byla to pro mě veliká pocta! Děkuji Xenii za tu možnost a zkušenost!:)Jsem velmi vděčná!

Jestliže pracuji takto na přání zákazníka/zákaznice, je pro mě nutné mít představu o tom, co právě tento konkrétní člověk chce, trošku i jaký je a jestli má nějakou představu o výsledku či tématu. Paní Xenie je žena velmi silná, vtipná, láskyplná, miluje život a květiny, hlavně kopretiny:).

Přáním Xenie na svatební šaty byla kytice květin a aby se motiv jemně odrazil i na svatební košili pro jejího budoucího (dnes již současného) muže. Mělo to být takové doplnění a souznění...a tak jsem přemýšlela, navrhovala a nakonec jsme zvolili dohromady s Xenií a Palinem výslednou variantu.

Jak se šaty a košile povedla můžete posoudit na fotkách...:)

 

 

Pro mě je Xenie krásná a úžasná žena...je to taková BOHYNĚ!Miluju tě!Miluju tě! A myslím, že jí to na svatbě velmi slušelo a manžel ji skvěle "doplnil"Zamilovaný pohled.:)

Co myslíte vy? Těším se na vaše názory!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A ještě nakonec. Když mi pak Xenie pošle takovéto hodnocení:

"Paní Anetu znám už od roku 2010 a jsem na jejích malbách ZÁVISLÁ!!!! Mám od ní miliardu věcí pomalovaných a pořád je to málo. Kdykoliv čekám od paní Anety balíček, je to vždy úžas, údiv a překvapení... a jak jsem už napsala - ZÁÁÁVIIISLOOOST!!!!!!!! Moc děkuji."

Tak jsem vážně v sedmém nebi!

 

I vy si můžete zaslat svůj oděv k pomalování! Stačí mi napsat zprávu a domluvíme se:)...

 

Krásný den AnetaD.