Sedím zachumlaná v křesle. Venku je krásná zima jako z Ladových obrázků. Já ale upřeně koukám do tří malých plamínků, které se vesele mihotají přede mnou na stole. Jako by si něco vyprávěly.

Miluji pohled do ohně, nabíjí mě to zvláštní energií. A teď v zimě mi to nahrazuje i chybějící teplo sluníčka. Někdy si jen tak zapálím v krbu, v létě ráda sedím u táboráku a koukám, jak se ty plameny navzájem prolínají. Ale nejčastěji si zapálím svíčku, jen tak pro radost a pro tu energii, kterou dokážou dát. .

Myslím, že svíčky dělají radost mnohým z nás a tak jsem pro Vás všechny vytvořila kolekci svíček z palmového vosku. Jde o čistě přírodní produkt, který doplňuji přírodními vonnými silicemi. Všimli jste si těch nádherných mrazivých vzorů, který tento vosk na svíčkách vytváří? Určitě ano, tyto svíčky již nepotřebují žádnou jinou dekoraci, jsou krásné samy o sobě. Vydrží hořet spoustu hodin. Říkáte, že by se Vám líbila jiná barva nebo vůně? Nebo nemáte rádi voňavé svíčky a přesto si svíčku nechcete odepřít? Napište mi vnitřní poštou a já ráda vyrobím svíčku podle Vašeho přání.

imageimageimageimageimageimage