Po předchozím prázdninovém tématu jsme si v klubu Hravé swapování  hrály s písmenky.  ABCD swap, jehož úkolem bylo vybrané swapince poslat tři věci, jejichž název začíná na stejné písmeno jako její nick zde na Fleru. Swap to byl extra vydařený, všechny nás vymýšlení věcí a hraní si s písmenky bavilo. Ještě, že s námi neswapuje žádná Ypsilonka nebo Wiolka, to by byl přetěžký úkol... :-D

Zúčastnilo se 15 členek klubu a jejich tvorbu si představíme abecedně.

 

A. Anděl, aranžmá, Anita, Atlasky. Swap pro aknabi. Od Papucky.

C. Citronová kůra, coconut, červená, černá, čaj. Swap pro Calypso3. Od MarkétK.

 

E. Etiopská zvířata, eko taška z košile, enkaustické obrázky, zápisník s Eiffelovkou, čaj z limitované edice. Swap pro enti materiál. Od Hanky Hnátové.

 

H. Hrušková podkafíčka , hruškový čaj, horká čokoláda, hrníček, honey, halter bonbonky. Swap pro Hanku Hnátovou. Od majalo.

 

H.  Polštář s hortenzií, hrneček, hedvábí, hořké ledové kaštany a knihu od Haliny P. Swap pro HeVa. Od vojtulik.

 

H. Hvězda, hrneček, hašlerky, hořické trubičky. Swap pro HeVa. Od prclen.

 

H.  Hedvábí, horalka, houby. Swap pro hortenzie2. Od kvaki.

 

 

J. Jetel (čtyřlístek), jmelí, jehelníček, jahodová svíčka, jasmínový čaj a JoJo Jahůdky. Swap pro jindra.tum. Od hortenzie2.

 

J. Jablíčkové prostírky, jehelníček, jitrocelové větrové bonbony, jahodová tyčinka. Swap pro jirinkamal. Od HeVa.

 

K. Korále, květinka háčkovaná, kočka, krab, náušnice s koněm, kočičím okem, kopretiny. Swap pro kvaki. Od Materiál Kapli.

 

K. Kabelka, kytička a Kofila. Swap pro Materiál Kapli. Od enti materiál.

 

M. Medvěd, mandala, mlsání, Micka. Swap pro majalo. Od aknabi.

 

M. Mazlík /polštářek/, miska šitá a háčkovaná, miňonky a mlsání /jahodové želé/, malování /uhel/, sušené meruňky a mandle. Swap pro MarkétK. Od jirinkamal.

 

P. Pralinky, svíčky papaya a pineapple, pouzdro na mobil, podkafíčka, polštářky s ptáčky. Swap pro Papucku. Od Calypso3.

 

P. Podkafíčka, pedigový košík, propisku, perník a pomerančový čaj. Swap pro prclen. Od jindra.tum.

 

V. Vánoční prostírky, vonná svíčka - vanilka, vázička, višně v čokoládě. Swap pro vojtulik. Od HeVa.

 

W, X, Y, Z... Tato a další písmena nás minula. Ale řekla bych, že někdy ještě písmenka zopakujeme. Třeba věci od písmene, kterým začíná název bydliště swapinky. Zlín, Chrudim, České Budějovice, Žamberk...

V listopadu už pilně pracujeme na dalším kole, do začátku adventu musíme vyrobit adventní dekorace pro své swapinky, aby si mohly pěkně nazdobit své domovy;)