Tak to jsem já... jedna "bláznivá teta Eva" malé Nikolky (ano, je to ta holčička se mnou na fotce níže) a dvou klučíků Vojtíška a Šimonka. Tyto tři děti pro mě byly a stále jsou tou největší inspirací a "posouvačem" v mé tvorbě. Kromě toho, že jsem hodně věcí vyráběla pro ně (na Vánoce, narozeniny, svátky, pro kamarády a spolužáky, paní učitelky...), mají i spousty a spousty neocenitelných nápadů a rad, které opravdu stojí za to!!! Brečí smíchy

     Moje úsilí a snaha potěšit tři dětské dušičky a moje chuť pokochat se pohledem na 6 rozjasněných očiček je velká. Čím větší ale děti jsou, tím je tohle všechno těžší... Nejdříve stačilo několik jednoduchých kreseb na papír a rázem se ze mě stal největší umělec od dob Leonarda da Vinciho Brečí smíchy. Ale tato 2D tvorba pomalu přestávala mít úspěch. Nastal čas přejít na něco složitějšího a šití byla jasná volba (tedy šití v ruce, se strojem jsem se dlouhá léta nepřátelila, i když teď už nám to spolu celkem klape Mrkáček). Chtěla jsem něco hezkého, příjemného a tvarovatelného - látky jsou v tomto ohledu "na prd"...třepí se, nedrží jak mají...no prostě se mnou nespolupracují. Hledala jsem jiný materiál a narazila na filc (miluju ho, prostě láska na první "omak"). Od té doby jsem v tom až po uši... hledám další a další barvy a odstíny, v poslední době jsem narazila i na hezký potištěný, prostě splněný sen Zamilovaný pohled.

     Čas běží rychleji, než bych chtěla, děti rostou a tak trošku ztrácí zájem o tetiččinu tvorbu, jejich pokojíčky nejsou nafukovací a vlastně náš byt taktéž není nafukovací, a ani kamarádům a známým už se domů víc nevejde... no tak jsem se rozhodla poslat své výtvory do světa a jedna z cest vedla i sem na Fler. Doma stále přibývají další pexesa, panenky, maňásci... Mám z nich velkou radost a chtěla bych, aby dělali radost i někomu dalšímu... uvidíte, snad se mi to daří (moje výrobky by měly být vidět úplně dole, pokud jsem to tu správně zaklikla Brečí smíchy).

     (Jo a radost teda samozřejmě není jediný důvod, proč jsem se pustila do prodeje, potřebuji přece nějaké peníze, abych mohla kupovat další a další dávky filců, krajek a nití... (ano dávky, je to pro mě ZÁVISLOST), protože chuť šít tyhle "maličkosti" mě neopouští tak rychle jako výplata... Hluboce přemýšlíBrečí smíchy)