Dobré ráno vespolek,

Tak tedy oznamuji, že jsem si ve středu zašla na ty správné úřady, resp. tedy jen na jeden a to ten Živnostenský a s jakými obavami jsem vcházela do něj, tak naopak s velkou radostí a úlevou jsem odcházela z něj.

No řeknu Vám, tak milou paní úřednici jsem snad ještě nepotkala. Veškeré mé dotazy s trpělivostí a ochotou zodpověděla, všem dalším úřadům, které bych v potu tváře musela obíhat sama, poskytne informace jakýs Centrální informační systém a já do týdne poštou obdržím kýžené lejstro s kulatým štemplem.

A od pondělí 1.března mě můžete oslovovat paní podnikatelko!

Jsem sice jen kancelářská krysa ze západu Čech, co se realizuje na poli hand-made pouze ve volných chvílích, ale konečně budu mít vše košer, jak se říká, a taky, jak už si mohl někdo zvědavý všimnout, ráno jsem si do svých obou profilů přidala nezbytné IČO a vy můžete popatřit na to pěkné "P", avizující, že mám tedy certifikát FLER podnikatele.

Tudíž nakoupíte-li, obdržíte v balíčku ode mne fakturu. No a kvalita mé práce a servis z mé strany? Slibuji, že se budu snažit víc a víc, aby Vaše spokojenost byla co nejvyšší!

No a když už píšu o tom, jak Vás učinit spokojenými, snad bych mohla udělat radost těm z Vás, kdo si dělají zálusk na sadu Kvetoucí zahrada, která je pouze jediná v mém sortimentu. Tato bude nabídnuta v pondělí za jedinečnou cenu a to 280.- a jako závdavek budu poštovné hradit z vlastní kapsy. Takže v pondělí – kdo dřív přijde, ten dřív mele, ehm…tedy myje:o)

A v průběhu března očekávejte novinky v obou mých obchůdcích, krámečky jsou klikací :o)…

 

Srdečně vaše Eleska

Jo a včera, kdo si nestačil všimnout, to slunko svítilo, jako by říkalo, „lidi, jaro tu bude vážně co by dup“… jako v téhle písničce:o)