Léto se už pomalu chýlí ke konci a pomalu se vkrádá podzim. Za nedlouho již budeme pozorovat, jak se příroda kolem nás mění, barví nejdříve do pestrých a poté do tlumených barev a pomalu se chystá na zimu. I tyto barvy jsou mi zdrojem inspirace při mé tvorbě a proto bych Vás ráda na chvíli odpoutala od každodenního spěchu a nechala Vás zabloudit mezi stovkami korálků.

Velkou inspirací je pro mě slunce. Někdy příjemně hřeje, jindy praží, někdy je zcela schované za mraky. A právě v této chvili si ráda vzpomenu na šperky, do kterých se alespoň jeden hřejivý paprsek slunce vkradl.

   

Při čerpání inspirace a hledání té pravé kombinace barev také ráda sáhnu ke klasickým živlům, jako jsou oheň, země, voda, vzduch.

   

A do třetice nemohu opomenout mou oblíbenou tématiku fauny a flóry. Motivy květů na mých špercích nelze přehlédnout, ale přes to bych ráda pro inspiraci vybrala své nejoblíbenější kousky.

   

A z říše zvířat nemohou chybět motýli, kteří mě inspirují svou něžností a ladností se kterou se vznáší nad loukami.

   

Doufám, že i Vám mé šperky zpříjemnily den, tak jako zpříjemňují každý den mně.

A pokud jste nyní zatoužila mít vždy při sobě takovýto kousek radosti, nebo jím obdarovat někoho blízkého, mám pro vás příjemnou zprávu.

Až do 1.9.2017 můžete kterýkoliv z mých šperků zakoupit bez poštovného.

Poštovné Vám odečtu při přijímání objednávky.

Najděte si kousek, který bude podtrhovat Vaši jedinečnost.