Ne, opravdu jsem se nezbláznila…teda aspoň myslím… Ale počítejte se mnou: 1 týden na přihlášení, 1 měsíc na vytvoření a rozeslání, 1 týden na roztřídění a rozeslání zpět…a máme tu říjen. A když si vezmete čas na výrobu vánočních přání, vyfocení a vystavení do prodeje, listopad je za dveřmi a už to tak bláznivě nezní, že?

Tento swap je určen pro všechny členy klubu Tématické papírové tvoření. Než se do swapu přihlásíte, je potřeba počítat s tím, že budete vyrábět tolik balíčků, kolik bude přihlášených (+ jeden do foroty pro jistotu). Teoreticky mluvíme o počtu kolem 30-35, podle účasti v předchozích swapech. Taky se dobře podívejte na rozvrh termínů, zda jste schopné a ochotné je dodržet.

Termíny:

  • přihlášení do swapu do pátku 15.8.

  • odeslání balíčků do 12.9. (výjimkou budou ty z vás, kterým by se hodilo přivézt to na SB setkání v Praze, pokud předem domluvíme předání)

  • třídění a zpětné rozesílání do 26.9.

  • převzetí a kochání se doručenými poklady do konce září, pokud nenastane nějaký zádrhel

    Co by měly balíčky obsahovat?

    Materiál pro papírové tvoření, který samozřejmě nemusí být nutně jen papírový, ale rozhodně s vánočními motivy, pokud ne, tak alespoň třpytivý:

  • Scrapbookové papíry s vánočními motivy (velikost na základ přání A6) nebo jiný, dostatečně velký pro smysluplné využití

  • Papíry embosované v kapsách s vánočními motivy

  • Otisky razítek (voděodolnou razítkovací barvou nebo horkým embosem) na papírech vyšší gramáže

  • Stuhy, washi pásky, bordury

  • Výseky z raznic nebo BS a podobných pomocníků – vánoční tvary nebo visačky k dozdobení, popř. výseky drobných krabiček nebo košíčků

  • Drobné ozdoby – rolničky, malé zvonečky, knoflíky, kabošony, dřevěné nebo bižuterní komponenty, půlperličky, třpytivé kamínky a podobné ozdoby, nálepky, apod…

    A množství? Jak vám vaše možnosti dovolí…vycházím-li z toho, že podstatou klubu a klubové činnosti je podpora tvorby a prodeje, tak více a lépe zásobení pomohou těm, kteří toho v začátku třeba ještě tolik nemají. Ale když už jsou tématem Vánoce, tak se snažme udělat si z toho pěknou nadílku.

    Pro lepší přehled se budu snažit udržovat tento blog aktuální, ale veškeré dotazy a připomínky prosím řešte přes diskusi klubu Tématické papírové tvoření nebo vnitřní poštu. Přihlášené pak obešlu s informacemi ohledně balení a posílání (ale bude to hodně podobné, jako vždy). Krom klasického využití pošty nabízím i možnost osobního vyzvednutí na Praze 2 (kousek od I.P.Pavlova).

    Poté bych v tomto blogu chtěla i prezentovat výrobky, které díky této hurá akci vzniknou…