V loňském roce jsem si vyzkoušela tzv. December Daily album. Album, kdy každý den v prosinci uděláte jednu stránku s jednou fotkou, kterou jste ten den vyfotili. Tvorba tohoto alba mě moc bavila a proto se do něj pustím i letos. A ráda bych se s vámi podělila o postup na výrobu tohoto alba a pár tipů. 

  • Prosinec je již téměř tu, takže nezbývá než si připravit kostru alba. Nařezejte si papíry dle velikosti alba. Já volím opět velikost 15 x 15 cm. Tato velikost má výhodu, že můžete použít malé sady papírů či z jednoho scrapbookového papíru nařežete 4 stránky. Stránek by mělo být 31 plus vrchní a zadní stránka (i když tohle záleží na vás). Dírky snadno udělají kleště Crop-A-Dile

  • Součástí alba mohou být také vánoční kartičky či různé visačky. Tím bude album různorodější. Kartičky můžete také vystříhat ze scrapbookových papírů. Já určitě využiji kartičky z papírů Snow Fun a Mistletoe Kisses. A už jste viděli krásný silvestrovský kartičkový papír Happy New Year od Simple Stories? Je opravdu božský! 

   

  • Já ráda používám též transparentní papíry, které mohou jednotlivé stránky rozdělit a osvěžit. 

  • Vrchní stránku si můžete nazdobit dle své fantazie. Jako dekorace vám poslouží třeba vánoční chipboardy či samolepky

   

  • Když máte kostru hotovou, stačí jen počkat do zítřka a začít fotit a lepit. 

(Album jsem si ozdobila bílou moosgummou a tančícími hvězdičkami z raznice a glitrového scrapbookového papíru.)

Malá ukázka z mého loňského December Daily.

   

fotky můžete nalepit na transparentní papír (s motivem vloček) a ozdobit papírovými vločkami

   

visačky či kartičky album pěkně oživí...

   

chipboardové rámečky z kolekce Claus & Co. jsou skvělým doplňkem pro vaše fotky, ale také dekorační raznice udělají mnoho parády...

   

Tyto vánoční kolekce vám určitě pomohou z alba udělat dokonalé dílo - Mistletoe Kisses, Snow Patrol, Claus & Co., kartičky Tis The Season, Cozy Christmas, Snow Fun, kolekce od Echo Park, DP Craft. Některé kolekce jsou nyní za výprodejové ceny. 

Doufám, že si užijete tvorbu tohoto alba tak jako já. 

Prima adventní čas!

Kačka Pupi