Při objednávce nad 200 Kč (bez poštovného) automaticky získáte slevu na další nákup. Sleva bude tím vyšší, čím dřív u mě znovu objednáte. Při objednávce do 6 měsíců činí sleva 10%, při objednávce do 12 měsíců je 5%. Po uplynutí jednoho roku nárok na slevu zaniká.

K získání i uplatnění slevy lze kombinovat zboží z obou mých obchůdků - krivkat i krivkat-komponenty. Je však nezbytné nákup uskutečnit v jednom kalendářním dni. 

1. Spolu se zásilkou zboží obdržíte slevový kupón. Slevový kupón je potřeba nejprve aktivovat. To učiníte tak, že do kolonky Můj nákup → Hodnocení napíšete, zda jste byl/a s obchodem spokojen/a nebo ne. (Hodnocení prodejců je jakési vysvědčení naší práce. Považuji za nefér vůči prodejcům i dalším nakupujícím, když si zákazník nechá své hodnocení pro sebe.)

2. Při příštím nákupu uveďte číslo slevového kupónu do kolonky „Poznámky k objednávce“ nebo mi jej sdělte poštou a já vám snížím cenu objednaného zboží o příslušnou částku. Sleva se vypočítává z celkové částky za objednané zboží.