Tento WC zahřívací koberec jsem vytvořila jako poctu největšímu z Čechů, Járovi Cimrmanovi, původně do soutěže v Mařeně. Kobereček měl úspěch a brzy se prodal, tak jsem ušila další, třeba udělá o Vánocích někomu radost a bude příčinou veselí a legrace.

Koberec je víceúčelový, slouží k zpříjemnění vykonání jak malé, tak i velké potřeby, a to jak pánům, tak i dámám. Stačí jen kobereček natočit správným směrem a už si můžete hřát nohy v bačkorách i při delším posezení na toaletě. Skvělý dárek pro WC čtenáře a pro chudokrevné a zimomřivé, kterým je zima na nohy. Kobereček má v průměru 68 cm, je vyplněn vrstvou vatelínu, tak pěkně hřeje. Doporučuji jako skvělý dárek.

Pro pány je možné koberec využít oběma směry, pro dámy jen pantoflíčky směrem od WC.

S tímto koberečkem se nemusíte bát usednout na delší dobu a přečíst si noviny nebo jednu kapitolu z románu nebo detektivky. Nohy i nožky budou stále v teple.

Tento vtipný kobereček bude skvělým dárkem hlavně pro pány, partnery, pro hodné i nenáviděné šéfy, ale i dámy jistě potěší. Navíc, až bude po legraci, kobereček se může stát putovním a obdarovaný ho může věnovat dál některému ze svých kamarádů.

Podrobný foto návod je součástí tohoto výrobku.