Líbí se vám kabát CUBO, ale chcete jinou barvu? Teď už to není problém.     

 

                    

 

Bude stejný jako na fotkách, tak jako by jste si ho objednali už hotový, jen s vaší zvolenou barvou. 

Barvy které jsou zrovna aktuální budou k dispozici. Stačí když napíšete dotaz a na vaší oblíbené barvě se domluvíme osobně.

                        kresba     

Kapky na ukázkách barev nejsou vzorem na materiálu, ale znázorňují voděodolný materiál.

Je pro mě momentálně nereálné objednat dostatek materiálu a v různých barvách, tak abych vyhověla všem. Proto jsem se rozhodla pro tuto možnost. Doufám, že budete spokojeni. 

 

Kabát Cobo šijeme z voděodolného a nepropustného materiálu, který zaručuje pohodlí a ochranu před špatným počasím, silným větrem či prudkým deštěm. Nemusíte tak sebou brát deštník a žádné počasí vás nepřekvapí. Střih kabátu jsme vytvořili tak, aby byl volný a pohodlný, i když si pod něj oblečete teplejší svetr na chladnější počasí, nebo jen s letním tričkem na večerní venkovní párty, tak ho můžete nosit celoročně. Jeho upnutost lze přizpůsobit pomocí gumičky a knoflíku na boku, slouží tak  i jako zapínání. Výhodou je velká, prostorná kapuca, která chrání i při větru, materiál ze kterého je kabát vyroben je i odolný a jen tak neprofoukne. Rubová strana kabátu je jemně počesaná a to zlepšuje jeho jemnou hřejivost.  Kapsy jsou všité do bočních švů, dostatečně hluboké a nejsou vidět, proto nenarušují celkový vzhled kabátu. A i když je naplníte velkou peněženkou nikdo si toho ani nevšimne.

cubo

Nebo ho můžete objednat i pro kamarádku jako dárek. Velikost kabátu je UNI 38-46 nemusíte se bát, že by jí nesedl. Jen zjistíte jakou barvu by nosila a máte báječný, nečekaný a hlavně originální dárek. 

Nemusíte se bát, že objednání bude trvat moc dlouho. Do 3 týdnů ho máte doma. 

Veškeré detaily platí stejně  při nákupu jakéhokoli produktu.

Poštovné i cena kabátu zůstává pořád stejná. 

Neváhejte a pojďte si jeden svůj kabát vybrat. 

https://www.fler.cz/zbozi/kabat-cubo-tm-ruzova-10089495