Jistě mnozí z vás vědí, že se v klubu ,,Dárky pro každou příležitost" konají soutěže na aktuální  období jednotlivých znamení.

Téma posledního období bylo: Dárek pro vodnáře a kdo že vyhrál hlavní cenu?

 

 

Absolutním výhercem se stala:  Dílna Kopretinka  

  

Připravila jsem si pro ni 9 jednoduchých otázek. Chtěla bych vám ji tedy představit pomocí našeho krátkého interwiev.

Náš rozhovor:

1) Vyhrála jsi soutěž Dárek pro Vodnáře v klubu Dárky pro každou příležitost. Jak se při tom cítíš?
Určitě mě to moc potěšilo! Ono otráveně zvednout hlavu od učení a přečíst si, že se Vaše věci lidem líbí je krásná odměna. A zároveň motivace tvořit dál.

2) Soutěž se týkala znamení. Prozradíš nám, jaké znamení jsi ty?
Koza rohatá, aneb kozoroh.

3) Jakou měrou se tvá povaha shoduje s popisem tvého znamení a jak ovlivňuje tvou tvorbu?
No po pravdě nejsem veliký odborník, co horoskopů a znamení se týče a tak jsem si musela „o sobě“ nejdříve něco přečíst… A docela to sedí. A nejspíš i souvisí s tvorbou. Jsem ambiciózní, cílevědomá… když něco chci, tak tomu věnuji maximum času a energie. Jsem dosti uzavřený člověk a o mé tvorbě ví pouze bezprostřední okolí, před kterým to nejde utajit. Jinak mi naprosto vyhovuje anonymita Fleru, jsem v tomto poněkud stydlín. Jsem nadšená ze zdejší atmosféry. Lidé jsou zde povětšinou milí, nebojí se pochválit, co se jim líbí, poradit, pomoci. A já asi teda, když to o mně píší, občas pochválit potřebuji:D

4) Jak jsi se dostala k tvoření?
Všelijaké neplechy tvořím od malička. Pořád něco přestavuji, obměňuji, vymýšlím a realizuji, maluji, čmárám- po nábytku, dlaždicích oknech i zdech. Ale nikdy jsem se ničemu nevěnovala nějak tak naplno-až teď Fimu. Asi proto, že je to technika snadno dostupná a velice rozmanitá. A člověka to pohltí, chce umět všechno. A jak jsem přišla k Fimu? Dostala dva rozkošný zelený oslíky a s nimi na uších chodíce světem se dozvídala víc a víc o jedné kouzelné hmotě. A od té doby u nás doma přibývají barevné krabičky, stojánky, serepetičky a já z toho mám ohromnou radost

5) Jakou technikou tvoříš? Jaké by si se chtěla ještě naučit?
Zatím na Fleru najdete pouze mé výrobky z Fima- šperky a Fimem zdobené příbory. Časem snad přibudou věci plstěné a s přítelem plánujeme zkusit i šperky z cínu.

6) Tvůj nick je: Dílna Kopretinka. Prozradíš nám, jak vznikl?
Kdysi v minulém mém životě, žila jsem na louce, vítr si hrál s mými bílými okvětními lístky … Teď jsem se narodila v poněkud jiné podobě, ale kopretiny jsou mou životní vášní stále. Jelikož jsem na Fleru krátce, byly všechny modifikace již zabrány a já se ale jinak jmenovat nechtěla, tak jsem to takto krkolomně prodloužila…

7) Jaké zboží nejraději kupuješ a proč?
No mít hodně peněz, asi bych skoupila půl Fleru. Všichni jste tu tak šikovní! Snažím se proto krotit,ale pár šperků se mně, či mnou obdarovaným již doma povaluje.. Též zde hodně lidí maluje kopretiny na textil a to jsem také neodolala:)

8) Můžeš se podelit o tvé 3 nejoblíbenější prodejce zde na Fleru?
Chvíli jsem přemýšlela a jelikož smím pouze tři, vyjmenuji 3 tvůrce pracující s Fimem a kterým patří můj obdiv.. Je to Hanč, Katerinadu, E.H.design… jinak oblíbené prodejce bych mohla jmenovat hodiny:)

9) Chtěla by si na závěr něco vzkázat svým příznivcům? 
No, jestli tu nějací jsou, určitě bych jim chtěla za jejich přízeň moc a moc poděkovat . Snad je i nadále nezklamu a budu je dál těšit snad hezčími a hezčími výrobky…

Jsem velice ráda, že zrovna já jsem vám mohla představit tutou skvělou osobu a ještě více prodejce na fleru. Mohu říct, že tvoření rozhovoru s ní, bylo velmi příjemné.

  

Každý kdo hlasoval v našem blogu Dárek pro vodnáře má možnost získat 10% slevu na jakékoli zboží, pro kateré hlasovat.

Kdo je členem našeho klubu může nadále inzerovat na téma Dárek pro ryby nebo Přivolávám jaro. Pospěšte si, témata budou zachvíli končit!!