Ahoj všichni, vítám Vás v mé první soutěži!!!

Na Fleru už sice nějaký ten pátek bydlím, ale musím se přiznat, že na Flerblog chodím mininálně. Až nedavno jsem objevila, že tu máme samostatnou kategorii - Soutěže:) A jelikož jsem opravdu hodně soutěživá a soutěžím, kde se dá, musím také nějakou soutěž uspořádat, abych udělala radost ostatním soutěživcům:) 

 

Pravidla:

Vyberte si z mé nabídky náušnic ty, které se Vám nevíce líbí a napište mi vnitřní poštou, jaké to jsou a proč se Vám líbí nejvíce (co se Vám na nich líbí). Piště buď název náušnic nebo nejlépe odkaz na ně (některé mají stejné názvy). Do předmětu prosím napiště "SOUTĚŽ"Dva šťastlivci vyhrávají. Ten, který bude 11. a 111. v pořadí (pokud nedosáhneme 111. účastníků, jako druhý vyhrává účastník, který bude ve svém pořadí mít nejbližší dvojciferné číslo se stejnými čísliceni!!) A vyhrávají ty náušničky, které se jim nejvíce líbí a jejichž odkaz mi poslali vnitřní poštou. Každý člověk může poslat jen jedny náušničky a posílat zprávu jen z jednoho svého profilu, aby to bylo pro všechny fér:) Pořadí je dáno časem a pořadím, v jakém mi přijdou vaše zprávy. Soutěž se vztahuje na věškeré náušnice, které najdete na mém profilu.

Všechny moje náušničky by měly být kategorii - náušnice. Je jich mnoho, výběr je veliký:) 

POZOR POZOR! Soutěž končí již tuto sobotu 9.6. 2012 ve 12:00 hodin:) Pokud se do soboty nedosáhne 111 účastníků, vyhraje 11. účastník a poslední účastník, jehož pořadí bude jebližší dvojciferné číslo, jehož obě cifry jsou stejná čísla. To zamená 99. účastník, 88., 77., 66.,55., 44., 33. nebo 22.účtasník. Pokud bychom nedosáhli ani 22 účastníků, vyhrává 12.účastník (aby ten 11. neschramst všechny výhry:)). Pokud bychom nedosáhli ani 11. účastníků, vyhrávají 3. a 7. účastníci(to už snad vyjde);).

 Pořadí soutěžících uveřejním s výhlášením výsledků, aby všichni viděli, jak blízko či daleko byli.

Přeju všem hodně štěstí:)

Barbuchta