Klub Růžového pantera už téměř rok působí zde, na Fleru. Mnoho z vás jej zná, neboť pravidelně přichází se soutěžemi - ať už tematickými nebo fotografickými.

A protože Panter je kočka nesobecká a společenská, rozhodl se přizvat k soutěžení i další kluby.

Vymyslel fotosoutěž  Panter Fler Foto.


Soutěže se může účastnit jakkoli zaměřený klub (pracovní, barevný, regionální...atd.).

Cílem této soutěže bude vytvoření reprezentativních fotografií výrobku na určité téma. Základem bude jasná prezentace zboží a ne drastické úpravy v PC.

Hodnotit se bude fotografie kvalitně zpracovaného originálního výrobku a celkový dojem z fotografie.

Nebude se hodnotit výrobek - ten bude jen součástí celku. Výrobek nemusí být nový, stačí tematicky přefotit jakékoli zboží, které již máte vystavené v obchodě (s výjimkou zboží, které má na sobě placku TOPu).

Jde nám o kvalitní tematickou fotoprezentaci a ne o tvoření výrobku na dané téma.

 

Pravidla:

1. Soutěž bude 1x za měsíc. První týden následujícího měsíce vyjde soutěžní blog, kde se bude hlasovat pěti hlasy po 1 bodu. Považuje se za naprosto samozřejmé, že etické maximum jsou tři body pro vlastní klub. Jako naprosto proti dobrým mravům se považuje hlasování z více než jednoho profilu (protože hlasujeme přece jako uživatelé, ne?)

2. Soutěžní kluby si zvolí 3 zástupce, kteří budou dohlížet na plnění soutěžních podmínek a zároveň budou klub reprezentovat ve správcovském klubu.

3. Pokud je někdo členem více zúčastněných klubů, musí si vybrat pouze jeden z nich, za který bude soutěžit. Není možné měnit kluby během soutěže.

4. Po vyhlášení soutěžního tématu budou mít členové klubů přibližně 3 týdny na fotografování. Poté si kluby hlasováním vyberou 3 soutěžní fotografie, správci vyberou 1 "divokou kartu" a tito čtyři adepti postoupí do finále.

5. Každý klub si může (nemusí) vytvořit svůj prezentační blog.

6. Tato soutěž má být zábavná, vést ke zviditelnění, ke zlepšení prezentace výrobků, a tím i ke zvýšení prodeje. Oprostěte se, prosím, od nutnosti sehnat co nejvíce hlasů pro váš klub, vaši fotografii. Zbytečně netaktizujte a snažte se co nejlépe splnit soutěžní zadání. Odměnou vám bude dobrý pocit z kvalitně odvedené práce.

7. Pro vítěze jednotlivých kol soutěže sepíše Panter oslavný blog a od všech zúčastněných klubů obdrží top nominaci.

 

Pokud máte chuť si zasoutěžit, přihlašte se (váš klub) vnitřní flerpoštou na profil Pink panter (zde si také můžete v kolonce "blogy" prohlédnout všechny, již proběhnuvší, panteří soutěže).

 

Tak tedy.... připravit.... pozor.... ještě máte chvilku času...

I. ročník Panter Fler Foto (pod záštitou šéfinspektora Clouseaua) začíná 1.1. 2013 !

image

image