Krásný podzimní den! 

 

Milí kreativci, ráda bych vás oslovila s nabídkou, která by vás mohla zaujmout, neboť půjde o vaši prezentaci, přičemž ještě podpoříte dobrou věc.

Pokud jste ještě neslyšeli o projektu Lidé ve stínu, pak vězte, že jde o krásnou dlouhodobější akci, která má podpořit různorodé umělce s různorodým tělesným postižením. Produkční firma Undermusic Production bude s vybranými lidmi natáčet dokumenty, které se budou dále prezentovat v médiích a tímto je chce podpořit a také, seznámit s nimi veřejnost.

Dne 13.12.2011 se bude v příjemném klubu 2patro v Praze, konat první benefiční večer k tomuto projektu, během něhož vystoupí první z umělců, o kterém se natočil dokument - slepý akordeonista, pianista a skladatel Mário Bihári.

V rámci večera bude také výstava a budu připravovat místo, kde se budou nabízet výrobky a tvůrčí počiny různých kreativců a umělců…no prostě vás, kdo se přihlásíte. S tím, že cena, kterou udáte, by se rozdělila na dvě části – půl vy a půl benefice (resp. byl by to příspěvek na natočení dokumentu dalšího postiženého umělce – zaručeno a klidně i písemně!). Čili pokud se vaše věc někomu zalíbí, koupí si ji, vám připadne půlka penízků…k tomu podpoříte dobrou věc – budete na propagačních materiálech – uděláte si reklamu (k vašim výrobkům budou vytištěny vizitky s vašimi údaji a s díkem za podporu projektu).

Tedy pokud má někdo zájem, nahlašte se mi do středy 26.10.2011.

Může jít o šperky, bižu, brože, placky, módní doplňky, hračky, dekor, umělecké předměty, obrázky, fotografie, doplňky do domácnosti, design, prostě kde co.

Uvidíme, kolik se nás sejde. Pokud nás bude mnoho a abychom se vlezli, budeme určovat počet např. 2 ks. Ale to si ještě napíšeme…

A další věc – výstava! Je z vás někdo, kdo by chtěl vystavovat svá díla? (Ta budou na stěnách klubu, výrobky viz výše budou na stole poblíž baru) Bude to opět směska – vystavovat budu já a …tentokrát bez tématu. Vlezou i velké formáty. Na místě jsou lišty, nasvícení. Bude prodejní (také půl na půl).

Takže? Kdopak se připojí? 

 

Jen pro info, tuto část večera organizuju já, tož veškeré dotazy směřujte na mě. S dopravou, uskladněním atd. se domluvíme průběžně.

Jo! A platí, že pokud se věc neprodá (týká se výrobků i výstavy), věcičky vám budou samozřejmě vráceny.

 

Kdo má kolem sebe někoho, koho by to zajímalo, šiřte prosím! Je jedno, odkud kdo je…

 

Zde odkazy na webovky k této události:

http://undermusic-production.cz/

http://www.2patro.cz/

https://www.facebook.com/event.php?eid=188989921175948&notif_t=event_update

 

Tento projekt podpořila i Marta Kubišová…

 

Děkuji a budu se těšit!

 

Lucie Mrhálková