No Ne design.

Abyste správně porozumněli, je to mladá značka, náš koníček, naše práce, naše myšlenky, naše dítě, náš pot, bolavá záda a ruce, ale taky přátelství a snad i budoucnoust. 

No Ne bylo "založeno" před rokem (Davidem Pacultem, Tomášem Firlou, Michaelou Brdovou a Zuzanou Holaňovu), založeno je v uvozovkách, jako oficiální verze. Pravdivá je taková, že jsme seděli v hospodě a říkali si, že bychom už mohli začít něco dělat. :) Náš plán vypadal jasnější s každou sklenkou vína a po láhvi se dokonce začal rýsovat geniální název, který o necelý rok později přesně vyjádřil náš údiv z toho, že jsme nezůstali jen u hospodského tlachání. No Ne?! :) 

Celkem jsme na to čtyři, každý má svou specializaci a vzájemně si do toho občas trochu fušujem, zabýváme se interiéry, vizualizacemi, projekcemi, produkty a samozřejmě porcelánem. Momentálně u nás asi převládá porcelánová tvorba a převážně šperky a dopňky, ale to neznamená, že se od nás nedočkáte třeba křesel, lamp, tapet a všeho možného co nám projde hlavama.

Pokusíme se Vám nějak aktuálně zpracovávat informace o tom co děláme a kde třeba budeme na živo. 

 

Hezké prázdniny Vám všem

No Ne tým :)