Jeden z nejoblíbenějších motivů obojků pro psy, které mám v nabídce jsou Zelená kolečka. A ráda bych Vám na nich ukázala, jak se dá kouzlit s motivy obojků a s celkovým barevným stvárněním.

Na začátku jsou různobarevné POP popruhy, které k výrobě obojků používám. Nesmí chybět zmíněná rypsová stuha s motivem roztodivných koleček se zelenou, modrou a oranžovou barvou. Tato kombinace na hnědém pozadí je právě to, co dělá z této stuhy stuhu jedinečnou a krásnou. Hodí se jak pro psí elegány, tak pro něžné slečinky.

 

image

 

Aby vznikly opravdové psí obojky je zapotřebí dodat ještě kovové a plastové komponenty, které z kusů popruhů udělají použitelný a funkční obojek.

Další a nejzajímavější částí je kombinování barev. Pro tuto stuhu jsem si vybrala barvy popruhů zelenou, modrou, oranžovou a nezbytnou černou.

Miluji všechny své stuhy na černém popruhu, černý podklad vyzdvihne krásu a barevnost konkrétní stuhy.

Pro malé a středně velké psy používám šíři obojků 20 mm, je to tak akorát pro yorkšíra i pro bíglíka. Pro ovčáka už by byla tato šířka poměrně úzká a tak pro středně velké a velké psy používám šíři obojků 30 mm. Připravím si jednolivé kombinace popruhů a stuhy a vše dohromady sešiju.

Jak? No přeci na šicím stroji...

image

 

A nakonec mne čeká stvoření obojku. Za použití trozubce, kroužku a posuvky. Pro tento blog jsem vytvořila hned 6 různých krásných obojků.

3 pro malé a středně velké pejsky

image

image

A 3 pro středně velké a velké psy

image

image

A tím samozřejmě nekončí možnosti, které mám při výrobě obojků. Nově také obojky podšívám. Používám k podšívání softshell, který je jemný a měkký, nedře kůži a srst psa a vyrábí se v nádherných barvách! Zde se nabízí každý obojek podšít barevně ladícím softshellem...

image

A výsledek může vypadat takto:

image

Jak se Vám líbí?

 

 

Nebojte se kombinování barev. Uvidíte-li u mne krásný obojek, který si dokážete přestavit také na jiném popruhu či s barevným podšitím, neváhejte a pište vnitřní zprávu. Nafotím Vám Vámi vybranou kombinaci a domluvíme podrobnosti...

Pěkný barevný den, Pavlína M.