Moji milí,

po dlouhé době, delší než měsíc, se dostávám k tomu, abych se alespoň trošičku mihla na Fleru.

Prostě a jednoduše: v novém místě je to zatím dost náročné, neustále se 100% soustředím, abych neudělala chybu, procházím všemi možnými školeními a domů se vracím opravdu unavená, dokonce tak, že většinou nemám na korálky ani pomyšlení a večer jdu spát už s Maruškou. A to už je u mě co říct.

Navíc jsem teď měla nějaké svatební mimoflerovské zakázky a další svatbu mám před sebou, zkrátka, je toho hodně. Chtěla bych tím vysvětlit svou zdánlivou nečinnost a také všem mým zákaznicím i příznivcům sdělit, že v nejbližší budoucnosti nové zboží už nebudu vkládat každé pondělí, jako dříve, ale cca 1x za měsíc. A to do té doby, než si v novém místě natolik zvyknu, že nebudu chodit domů tak hrozně unavená, jako v současné chvíli.

Velice ráda bych poděkovala všem lidem, kteří mi píší pod moje výrobky komentáře, protože právě tato milá slova mě povzbuzují a jsou mi motorem, který mě žene dál.

Zároveň využiju tento blok k oznámení, že před chvíli jsem vložila nové zboží - čtyři výrobky po tak dlouhé době. Dvoje náušnice - ty jsem vyrobila o tomto víkendu, a 2 náhrdelníky, které mám hotové asi 14 dní a stejně tak dlouho jsem je vyráběla. Všechny výrobky už naleznete v mém zboží.   

Děkuji Vám všem, kteří jste dočetli až sem, za pozornost:-).

Vaše Kassia.