To by jeden neřekl, co všechno se mu může v životě přihodit. Nebo jinak - na čem všem se může stát závislý. :-) A co je ještě horší - NESTYDĚT SE ZA TO! :-))

Teda aspoň já fakt netušila, že když mi kamarádka Dennie hodila jednou takhle koncem července do ICQ odkaz na jakýsi Fler, že se ze mě brzy stane závislačka toho nejtěžšího kalibru. :-))

Nejdřív jsem se samozřejmě vrhla jako šílená na prohlížení, registrace trvala jen chvilku, no a pak už se mi v košíku vršily rozličné originální a nezaměnitelné věcičky.

V druhé fázi svého opojení jsem si všimla, že tu lze sehnat i materiál - a to byl možná ten zlomový okamžik... Vzpomněla jsem si, jak mě kdysi samotnou bavilo tvořit, co všechno se dá ještě vymyslet, namalovat, ušmodrchat či uhňácat... A jelikož jsem žena činu (někdy tedy i bohužel :-), netrvalo dlouho a první zboží bylo na světě...

Začala jsem fotkama, byly hned po ruce a bylo s nimi nejmíň práce... Takže šup, a byly tu. Jenže mě brzo přestalo bavit mít jen čistě monotématický krámek, tak jsem začala rozšiřovat sortiment - o vlastní bižuterii. Chytlo mě fimo - dají se z něj uplácat roztomilé krávovinky. (Moment - kraví náušky ještě v nabídce nemám - to se musí změnit! :-) A pak jsem podědila spoustu bavlnek, knoflíků, korálky jsem ještě dokoupila... A drhám, navlékám, šiju jako blázen... a budu dál, dokud se mé věcičky budou aspoň trochu líbit, to dá rozum - byť jich spoustu rozdávám kamarádkám a kamarádům jen tak, pro radost...

(Ovšem řeknu Vám, obdržet své vlastní IČ, nechat si vyrobit razítko a cítit se jako velká podnikatelka - to Vám je EGOHONÍRNA jako prase... :-)))

No a prohlížení a sestavování Top nominací, listování v kalendáři a četba rozhovorů s osobnostmi Fleru, to jsou ještě další dimenze...

Sečteno, podtrženo - jsem ráda, že tu jsem.

Tříbím si tu oko. Teda obě, byť každé asi tak přes čtyři dioptrie. ;-) Tak snad i Vy. A velkoryse mi, prosím, odpusťte, že píšu nespisovně, jak mi zobák narostl, i když češtinu jinak miluju.

Brounc. ;-)