Vítáme všechny, ktěří mají rádi originalitu a soutěžení!

O tom, co je MaŘeNa jste se již mohli dočíst před rokem v zahajovacím blogu.

Po čtvrtletní odmlce od posledního hlasování se ozýváme znovu a to konkrétně za klub "sklářů", tedy za klub plný samých šikovných tvůrců, kteří mají co dočinění s foukáním, tažením, leháním, rytím, broušením, pískováním, mačkáním, leptáním, fusingováním, tiffani, vinutím, malováním skla, korálkováním a mozaikou.

Všichni tvůrci po celou dobu tvrdě pracovali na svých dílech, aby je potom mohli přihlásit do této soutěže. A aby práce nebyla zase tak jednoduchá, tvořilo se na zadané téma. Pro celý letošní rok bylo nejprve vybráno zastřešující téma - Člověk a jeho životní styl v období.... Následně se zvolilo téma, které bylo klíčové pro druhé kolo soutěže. Nakonec bylo vybráno téma s názvem:

 

... románském a gotickém

 

Všichni tvůrci měli čas tři měsíce na to, aby v rámci svého oboru zhotovili něco krásného a originálního. Ve sklářském klubu se nakonec sešlo 6 soutěžních předmětů, které si všechny můžete prohlédnout níže po rozkliknutí jednotlivých obrázků.

 

Zároveň vás vyzýváme, abyste vybrali jedno nejkrásnější dílo a udělili mu svůj hlas.

Prosím, hlasujte co nejlépe podle vašeho vědomí a svědomí. V soutěži nejde o žádné zvratné výhry. Výherci jsou už vlastně všichni, kteří se účastní.

Hlasování bude ukončeno 9.4.2014 o půlnoci.

Z vašeho hlasování vzejdou dva postupující, ke kterým v klubu nanominujeme třetího. Tito tři zástupci potom postoupí do meziklubového klání, kde si změří síly s tvůrci dalších materiálových klubů. Pro toto hlasování bude zveřejněn samostatný blog. Už teď zde ale naleznete další hlasovací blogy jednotlivých materiálových klubů (viz níž).

Nyní vám ale přejeme příjemnou podívanou a děkujeme za každý hlas...

Anketa se načítá ...

Díla tvůrců z dalších klubů si můžete prohlédnout pod těmito odkazy:

Hlasovací blog - dřevo, přírodniny a kůže

Hlasovací blog - kov

Hlasovací blog - papír

Hlasovací blog - polymery

Hlasovací blog - textil

Hlasovací blog - foto, malba, grafika

Hlasovací blog - keramika a porcelán