Přátelé a kamarádi, Ježíšek už sice letos naděloval, ale přeci jen tu pro vás něco ještě zbylo - Andělské PF pohlednice ke stažení zdarma.


Kdo ještě neví, jak vlastně vznikly, tomu napovíme, že se letos díky Fleru narodilo 160 andělů jen tak...  Narodili se a vzlétli do nebes, zakroužili nad Evropou, aby se rozhodli, kde najdou nový domov. Létali od Slovenska přes Moravu, Slezsko, Čechy, Německo, Belgii až po Londýn. Někteří ještě stále hledají své domovy, ale to vůbec nevadí - nebyli totiž určeni jen jako vánoční dárek - mají rodiny svých nových majitelů chránit po celý příští rok.

Andělé se narodili díky Andělskému swapu - v loňském roce jich vzlétlo kolem 100, letos už to bylo 160. Swap je výměnná akce - někomu anděla vyrobíte a pošlete na danou adresu a odněkud jinud vám anděl přiletí. Kouzlo je v tom, že se za anděla neplatí, do poslední chvilky nevíte odkud a jaký anděl vám přilétne. Proto chceme moc poděkovat za podporu Fler týmu - bez jejich svolení by totiž taková nezištná  akce vůbec nemohla být.

Už jsme vám ukázali prvních 66 andělů v minulém blogu (kdo je nestihl, může kouknout a stahovat zde), dnes jich tu najdete celkem dalších 60 .

Berte prosím tyto pohlednice jako takový malý povánoční dárek pro vás všechny.

Pohlednice lze volně stáhnout, posílat v emailu, ve Fler poště, tisknout na čtvrtky a posílat poštou, rozstříhat na jednotlivé obrázky a tvořit scrapová přáníčka nebo cedulky na dárky, přiložit do balíčku vašemu zákazníkovi. Také můžete všechny vytisknout bez nápisu PF dvakrát a podlepit kartonem a vznikne vám tak obří andělské pexeso.

Všechny tu postupně najdete v klasickém celoročním provedení, neboť andělů strážných není nikdy dost, ale také jako PF 2011. To aby to bylo jednodušší;)


Pohlednice vznikly díky neuvěřitelné práci 160 milých lidí z Fleru a proto vás všechny moc prosíme, aby nebyly zneužívány ke komerčním účelům.

A ještě návod na stažení pohlednic pro neznalé: klikni na obrázek pravým tlačítkem myši a vyber z nabídky "uložit obrázek", vyber kam (třebas na plochu počítače) a je to;)

A teď ty samé s nápisem PF:

Ať vás všichni andělé strážní opatrují po celý nový rok 2011;)