Sychravé počasí je tu a s ním přichází bohužel i rýma, kašel a oslabená imunita, a proto u nás "explodovala" nálož plná přírodních vitamínů- ARÓNIOVÁ BOMBA, která nesmí chybět v naší domácí, přírodní lékárničce.

Arónie se také nazývá černá jeřabina, nebo také temnoplodec. Tyto tmavé plody jsou opravdovou vitamínovou bombou, jsou považovány za nejzdravější ovoce na světě. Obsahují velké množství vitamínu C, B1, B2, B6 a E, velké množství minerálních látek a antioxidantů. Chrání organismus před škodlivými látkami, karcinogeními onemocněními, snižují nebezpečí infarktu, mozkových příhod, posilují imunitní systém, napomáhají správné funkci jater, zmírňují potíže křečových žil, bojují proti stresu, harmonizují činnost štítné žlázy, čistí ledviny, zmírňují problémy spojené s menopauzou u žen.

Čerstvé plody arónie jsou trpké, ale při šetrném zpracování ztrácejí trpkost a zachovávají si spoustu vitamínů. 

Aróniový bomba džem 280g obsahuje:  arónii, cukr, skořici a kardamom, citrusový pektin a citrónovou šťávu.

Min.trvanlivost do: 9/2018.

Letošní vánoční cukroví u nás bude s aróniovým džemem.

Celá naše rodina si na něm pochutnává v jogurtech, na dezertech, na pečivu, v piškotových moučnících (roládách), na litém perníku, v sladkých kaší...

Aróniový sirup 350 ml obsahuje: arónii, cukr, kyselinu citrónovou, skořici a kardamom.

Sirup ředíme vodou nebo minerálkou - poměr 1:10 (ze sirupu můžete mít 4 l šťávy), můžeme ho přidávat do čaje nebo džusu. Je vynikající jako teplý čaj-poměr 1:4 nebo dle chuti. Je možno sirup přidat i do dezertů, pudingů, tvarohů, krémů...

Min. trvanlivost do:9/2018

Už víte, co darujete sobě a svým blízkým k narozeninám, vánocům...? Co takhle pořádnou dávku vitamínů v podobě lahodného aróniového sirupu?:-)

Vhodný a oblíbený u dětí i starších lidí.