ASTROMÓDA je poměrně nová a neznámá disciplína.

Poučí nás o tom, jak nám náš vlastní horoskop může napomoci při oblékání.
Abychom zaujali, byli krásní a nepřehlédnutelní a hlavně, abychom se cítili ve své kůži.

Základní pravidla ASTROMÓDY naleznete ZDE.
Postupně si projedeme všechna znamení na celém těle.

Minule jsme se věnovali Beranovi.

Dnes je řada na znamení Býka (21. 4. – 21. 5.).

 

Býkovi je přiřazena oblast krku.

Skvěle se bude cítit vždy, když odpoutá pozornost od hlavy a potažmo obličeje a přitáhne pohledy na svou nádhernou šíji. Má proto rád krátké náhrdelníky, obojky a obruče. Miluje také šály a šátky, nejlépe s nějakou pěknou sponou. Na krk lze ale upoutat i stojáčkem či rolákem, nejlépe s broží posazenou až nahoře či zajímavou výšivkou, kresbou nebo aplikací. Pokud jsou pohledy všech upřeny k jeho krku, dokáže se pořádně rozparádit. 

Býk si libuje v zemitých odstínech, od tmavě hnědé či khaki přes okrovou až k béžové. Protože je ale taky trochu romantik, svou zemitost vyvažuje jemnými odstíny modré či růžové. Rozhodně nemá rád křiklavé barvy. Mezi jeho oblíbené kovy patří měď, pochopitelně pro svou barvu ale také pro její hřejivost. Z kamenů si býci oblíbili  především citríny, růženíny a jaspisy.


V klubu Dílnička na sny jsme pro Vás připravili výběr toho nejlepšího,
co dokážeme Býkovi nabídnout.
Navíc si tyto poklady můžete u nás zakoupit se zajímavou slevou.

Proto neváhejte a vstupte, budeme si Vás hýčkat.

         

 

----------------------------------------------------------------------------------------------
ABY SE BÝK DOBŘE CÍTIL


   

--------------------------------------------------------------------------------
PRO TVOŘIVÉHO BÝKA

 

 

Tento výběr jsme pro vás připravili v klubu Dílnička na sny.   Neváhejte a vstupte, budeme si Vás hýčkat. Nabízíme slevy na toto i další zboží, novinky od vybraných prodejců budete mít z první ruky. Můžete si s námi zasoutěžit o krásné ceny z tomboly. A něco dalšího, třeba i na Vaše přání, můžeme vymyslet. Jsme hlavy otevřené novým vizím a nápadům.

 
CHARAKTERISTIKA BÝKA
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili, klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje. Býci jsou často uzavření lidé, kteří se ani vůči nejlepším přátelům zcela nezbavují odstupu, ikdyž vůbec nevyplývá z jejich domýšlivosti, ale spíš jim není dopřána radost vypovídat se.

Lidé narození ve znamení Býka jsou velmi konzervativní, což se projevuje už tím, jak dbají na formy chování, na oblečení i na styl bydlení. Nedá se tvrdit, že jsou zaměření proti všemu modernímu, ale trvají na kvalitních materiálech, na dokonalém zpracování a hlavně na ověřených hodnotách. Ke štěstí potřebují mít pocit jistoty a tímto vším si k němu pomáhají. Znají hodnotu věcí i majetku a značnou část svého úsilí dávají do jeho získání, protože ony zmíněné jistoty chtějí dopřát i svým potomkům. Pokud se zdají tito lidé sobečtí, je to mylné zdání, protože sami jsou velmi nenároční, ale jsou hnáni představou, že jejich rodina musí dostat to nejlepší. Citové a rodinné zázemí je další součástí jejich jistot a jak jsou starostliví vůči svým dětem, jsou pozorní i ke starším rodinným příslušníkům, bez pocitu, že se obětují.

V práci jsou tito lidé velmi přesní a spolehliví. Protože vědí, co je povinnost, snaží se nedat prostor svému jinému rysu a to je pohodlnost. Lidé narození ve znamení Býka netrvají na tom, že by museli za každou cenu sportovat. Podniknou nanejvýš pěší túru, na jejímž konci bude vzácná umělecká památka, která není dosažitelná jiným způsobem. Jen vlastní rodina, umělecké zážitky a dobré jídlo jim stojí za vynaložení námahy.

Protože jsou Býci narození pod vládou Venuše, mají nesmírně vyvinutý smysl pro umění a mnoho lidí narozených v tomto znamení je mezi aktivními umělci, od architektů po zpěváky.

Býci jsou dbalí své pověsti a i kdyby je práce nebavila, splní své povinnosti na úrovni. Umějí se soustředit na práci, aby zbytečně neztráceli čas, který nutně potřebují k tomu, co pro sebe považují za nezbytné: přečíst si knihu, zhlédnout výstavu nebo se projít parkem. Nejsou to ale planí fantastové. Vědí, co znamenají peníze, a umí s nimi zacházet prakticky a rozvážně.
 
Známé osobnosti narozené ve znamení Býka:  Marie Terezie, Alžběta II., Dáda Patrasová, Jiřina Bohdalová, Honoré de Balzac, William Shakespeare Salvador Dalí, Ella Fitzgeraldová, Sigmund Freud, Petr Hapka, Jaroslav Hašek, Cher, Jan Pavel II., Karel Kachyňa, Oldřich Kaiser, Karel IV., Vladimír Iljič Lenin, Josef Mánes, Jack Nicholson, Michelle Pfeifferová, Barbara Streisandová, Shirley Tempel-Blacková aj.
Zdroj charakteristiky: internet (mnohokráte stejný text, těko vystopovat původního autora)

 

JAK BYDLÍ BÝCI

Býci pro svůj spokojený život potřebují měkkost a pohodlíčko. S výběrem zařízení a nábytku Býci obvykle nespěchají – mají velmi vybraný vkus! Záležet si většinou dají i na koupelně a jejím luxusním vzhledu. Kromě toho, že v interiéru tohoto hvězdného znamení převažují přírodní materiály jako kožešiny, kůže, velur, jantar, kámen i dřevo, jeho královstvím a chloubou je ovšem kuchyně. Obyčejně skvěle vaří a je dokonalý gurmán. Kuchyň by měla být výrazným středem bytu, kam může vždy dojít odkudkoliv a mít pocit tzv. pupeční šňůry s tím, co nadevše miluje - a to je dobrý pokrm. Protože je požitkář, rovněž koupelna by měla být prostorná a luxusní s velkým zrcadlem. Býci dovedou ocenit i krásu starožitného nábytku.  
Z barevné škály si lidé, narození ve znamení Býka libují především v teplejších tónech, zemitých barvách a ne příliš křiklavých odstínech. Upřednostňují okrovou, hnědou v kombinaci s bílou, nebo například tyrkysovou. (Bytové fotografie jsou především ilustrativní. Autorům použitých výrobků tímto děkujeme.Zdroj textu o bydlení: femina.cz)