Možná o tom nevíte, protože bannery tvořím jen příležitostně, ale pár už jsem jich udělala. Jelikož tuto práci nepropaguji, ani se tomu nedivím. Ráda bych nabídla své služby zájemcům, kteří mají v oblibě styl mých kreseb a ilustrací a umožnila jim převléci svůj obchod do nového šatu prostřednictvím mých rukou. K práci na "vývěsním štítu" vašeho profilu přistupuji jako k tvorbě šatů na míru. Snažím se poznat jeho majitele, vnímat barvy, které preferuje, nahlížím do jeho zboží, aby se mi podařilo podtrhnout charakter jeho obchůdku.

Zatím mám za sebou spíše pestrobarevné bannery, ale mohu vytvořit i jednodušší a méně barevné. Pro představu stačí nahlédnout na mé obrázky. Jakoukoli z technik, které jsem dosud použila k tvorbě svých ilustrací mohu použít i na váš banner. Jistě vítám i ukázky prací, které vás zaujaly jinde. Nevytvořím vám kopii cizí grafiky, ale co se stylu týče, mohu ho přizpůsobit.

Ukázky jsou zmenšené, originální velikost odpovídá velikosti prostoru pro jeho umístění.

 anavy banner amélka
 
 návrh tužkou, pastelkami + realizace
 
 
 náčrt tužkou + realizace
 

V ceně tvorby banneru není zahrnuto další použití grafiky na vizitky, visačky, umístění banneru na jiných stránkách a podobně. Na další využití je tedy potřeba se konkrétně domluvit.

Prosím, respektujte autorská práva Creative Commons License