Tenhle blog bude o tom, jak jsem přišla ke kačence a o dalších zaznamenáníhodnejch událostech posledních dnů. Udělala jsem si včera volnej večer. Povedlo se mi udat ve dne děti na hlídání prarodičům, takže svůj denní příděl práce jsem si odbyla přes den a večer, když šly děti spát jsme si s mým chlapem otevřeli bílý víno s jasným úmyslem nehnout ani prstem.

Tak jsme chvíli debatili, který zboží si bude zasloužit přefotit, protože už začíná bejt stabilně pěkně a focení venku je přecejen zábavnější na jaře než nedávno v desetistupňovejch mrazech. Pak přišla řeč na moje blížící se narozky, tak se chvíli brousilo na Fleru, aby můj chlap nenápadně získal přehled, co bych zhruba nutně potřebovala za dárek:) No a pak jsme se nějak nevimjak dostali na tuhle stránku s kouzelnejma dřevěnejma hračkama. Hodina už mírně pokročila, bylo to tak někdy v době mezi druhou a třetí dvojkou bílýho, což trochu posílilo naše nadšení z objevu a prakticky ihned se rozhodlo, že tohle naše děti musí mít. Napřed jsme se zamilovali: já do kočičky a psa, můj chlap do krávy a růžovýho autíčka, načež jsme zjistili, že všechny jsou rezervovaný. Bejt to za střízliva, asi by se nad tím mávlo rukou, takhle jsme se ale cejtili trochu podvedený, tak jsme dotyčný lupiče prokleli za tu svatokrádež a pak se ještě chvíli dohadovali, jestli radši závodní autíčko nebo kačenku. Vítěze vidíte na obrázku pod blogem, i když to fáro taky nebylo k zahození:) Připadá mi dost neuvěřitelný, že naše objednávka byla teprve druhá v tomhle krámku a že něco takhle božího zůstává na Fleru prakticky nepovšimnuto (14 nadšenců? No co to má jako bejt?). Asi fakt neni tak těžký se v tomhle mraveništi ztratit...

Na kačenku se těšíme a taky se těšíme z nově spuštěnýho systému událostí, protože nás baví pozorovat cvrkot. A zjišťujeme, jak užitečná věc to je. Tak třeba kdybychom nevěděli, kdy přestat a kdyby se pak náhodou stalo, že bychom si po tom víně ráno nepamatovali, že jsme si v euforii objednali kačenku, v systému to zůstane zaznamenáno (Vytvořil jsem objednávku č. 436479. 16.03.2011 | 22:41). Taky teď můžeme sledovat, kterej že "uživatel si mě odebral z oblíbených" a na danýho uživatele pak telepaticky soustředit negativní energii, bude-li to co platný. Tady bych viděla prostor pro inovaci systému - spousta uživatelů třeba neovládá telepatickej přenos hněvu a tak by určitě uvítala něco jako virtuální šutr, kterej by v podobnejch případech mohla mrštit po jiným uživateli (Uživatel odsvetlusky mi posílá šutr ve snaze zasáhnout mě do hlavy. Buď si ho přidám zpět mezi oblíbené, nebo budu šutrem zneškodněn. 17.03.2011 | 11:07). Co na to Admin? 

No, to jste se toho zase dozvěděli, co? Pokud Vám to nestačilo, můžete se ještě pustit do rozhovoru, kde se taky dozvíte nějaký drby ze zákulisí:) Což je třetí z novinek, který mě tenhle tejden těší.

P.S.: Jo, název blogu je samozřejmě volná asociace na jednu kapitolu mýho oblíbenýho filmu Pulp Fiction a správně by teda měl znít: The quack-quack situation.