Tak nějak povšechně o tom, co je u mě novýho.

Přišlo na Vás jaro (jinak si to nedovedu vysvětlit) a nějak se mi hrnou zakázky, takže slibovat v tuhle chvíli novinky ve zboží nebudu. S jazykem na vestě zatím stíhám termíny. Ale když náhodou zbyde čas, vždycky se s tím budu snažit trochu pohnout a průběžně doplňovat jarně-letní kolekci. Poslední přírůstek se jmenuje Bubbles, comicsem lehce inspirované šatičky. Jejich obrázek najdete úplně dole, když na něj kliknete, najdete pár dalších. Á propos Bubbles neboli Bubliny: jsem na ně pyšná, tak mi je pochvalte!

Dělá mi to dobře!Smějící seÚžasný

O řemeslných trzích ve Volyni už jsem podrobněji psala tady. A protože už je to vážně za dveřma, doplňuju informace pro ty z Vás, kteří byste se tam chystali. A za dveřma jsou i další věci, co na Vás postupně chystám (nebo se chystají na mě), takže čtěte dál.

Nejprve o zmíněných trzích: v předchozím blogu na tohle téma nezazněly dvě upřesňující a poměrně zásadní věci. Trhy budou v Pošumavské tržnici probíhat tuto sobotu a pro návštěvníky bude otevřeno od 11 do 16 hodin. A jak se tam dostanete? Tržnice je ve Volyni na náměstí v budově kina, do kterého se chodí z náměstí průjezdem městského úřadu. Tady máte mapku:

http://maps.google.cz/maps/ms?hl=cs&gl=cz&ie=UTF8&lr=lang_en|lang_fr|lang_cs&oe=UTF8&msa=0&msid=112305233747868292154.00049410adde121aa723e

Značka ODSVETLUSKY se chystá i na další akce, kde mě budete moci vidět. A kdo na mě není zvědavej, může si tam alespoň omrknout, osahat, vyzkoušet, zakoupit, zamluvit nebo domluvit zakázkovou výrobu něčeho z mých hadříků a doplňků. Akcí kalendářně nejbližší je Fashion Weekend v Českých Budějovicích. Ten proběhne v pátek 27. a sobotu 28. května a podrobnější informace se tu včas objeví.

Jo, a taky dodělávám svůj první na papíře tištěnej katalog, abych s sebou na akce mohla vozit ukázky toho, co jsem schopná vyrobit a nemám zrovna na skladě. O víkendu ve Volyni už bude k nahlídnutí.

Howgh!