Čepicím ještě není konec!!!

Stále jsou u nás chladná rána a nošení čepic ještě není konec!!!

Proto jsem se rozhodla ještě pro Vás uháčkovat další čepice s dírkovým vzorem! A protože někdo bere i v létě čepice jako módní doplněk- je možnost si stále ( přestože není zimní období) udělat radost těmihle veselými barvami, které určitě zaujmou.

Čepice jsou háčkovány nopkovým dírkovým vzorem podle mého návodu. Jsou vyrobeny z velmi příjemné, lehoučké akrylové příze české výroby.

Na lemu je vždy přišit jeden nebo více plastových či dřevěných knoflíků, které jsou různých velikostí a barev-vždy sladěny s čapkou.

Čepice jsou univerzální velikosti a vhodné i pro školní děti, což už jsem vyzkoušela!

Doporučuju praní v ruce, aby Vám jejich krása dlouho vydržela.

Je možno se domluvit i na jiných barvičkách-neváhejte mě kontaktovat!

 

Focení bylo zábavné pro nás i zvířecí obecenstvo, přestože se v naší blízkosti stáčel med a báli jsme se včelích žihadel!

image

 

Fotky vznikaly za "aprílového" počasí- chvíli sluníčko, chvíli před deštěm...

Objevili jsme starou desku od rozebraného stolu, trochu ošmirglovanou a pocákanou jinými barvami-a to bylo přesně to, co jsme potřebovali! Pak už jen potřebné místo a světlo a tady je výsledek.

imageimageimage

 

Navíc přidávám ještě fotografii čepice v hnědé barvě, která byla nafocena dříve, protože sotva jsem ji zapošila, měla už svou majitelku!!! Ale není problém ji vyrobit i Vám!

image