A je to tu zas!

Zatímco výrobky nominované v soutěži pro minulý měsíc dostávají body a hlasy a komentáře, vyhlašujeme pro Vás, pro všechny, další kolo! A těšíme se na Vaši účast... :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pravidla prakticky zůstávají stejná, jako v kole předešlém.

Jen téma je jiné. Jak je kdo pojme, je na Vás. Možností je spoustu... A pokud k výrobku napíšete i nějaký zajímavý popisek, proč jste námět "vyznání" ztvárnili právě takovým způsobem, bude to jen ku prospěchu věci. 

Pro toho, kdo baží po informacích...

vyznání = doznání, přiznání něčeho, většinou velmi emotivně zabarvené (vyznání lásky), ale  také přesvědčení vůbec, životní paměti, zpověď či vyznání náboženské.

-----------

Návody, pokud žádné neznáte, naleznete nejlépe v různých chytrých knížkách o origami a skládání. Pokud nemáte rádi knížky, ale zato máte v oblibě ťukání do klávesnice a zírání na monitor, spoustu návodů se potuluje všude možně po internetu. 

Termín, do kdy je možné zasílat obrázky Vašich výrobků je dne 29.února 2012.

Ceny* jsou zábavné... a dočká se jich jen ten nejvíc nejlepší účastník. Přičemž ten, kdo se nezúčastní se bude strašně nudit.

Vyhlášení proběhne poté, co budou nominace uveřejněné, ohlasované, hlasy sečtené a podtržené. Vítězícímu bude pogratulováno. Cenu dostane tu, kterou si vybere. 

---

*Přesnou odměnu budeme moci určit až poté, co bude určen vítěz předešlého kola soutěže. Ona osoba si vybere, co by ráda vyhrála a to, co zbyde, vyhraje ta nejlepšejší skládačka tohoto kola...

---

Bude-li mít někdo dotazy, může napsat buď Hance Kalašové, nebo Úžasnému Mauricovi vnitřní fler poštou. Nebo se může podívat na nástěnku klubu. V minulém kole jsme také doporučovali volat pro radu do nebes a čekat, co spadne. Nicméně na radu právníka takovýchto rad zanecháváme a říkáme: Poraďte si sami!