protože se mě spousta z Vás ptá jak na ně a co je potřeba, rozhodla jsem se napsat blog o těch mrškách etiketkách.

Navrhuju a vyrábím je už přes rok, za tu dobu jsem vytvořila přes tisíc návrhů etiket. Troufám si tedy říci že v této oblasti mám bohaté zkušenosti a že mám co nabídnout. Pojďme tedy k vlastním etiketkám.

Vyrábím z archu umělé kůže 20x20cm a 30x30cm. Etikety mají vzhled jemné broušené kůže. Na tento materiál "napíši" laserem téměř cokoliv. Motiv je do materiálu vypálen, nemůže se tedy setřít, oprat ani nic jiného. Nejedná se tedy ani o tisk ani o polep a nežehlování. Etiketky jsou exluzivní a vysoce kvalitní, a budou skvěle reprezentovat vaši tvorbu. Za klasický textový návrh se neplatí, v případě obrázku či rukou psaného textu se platí jednorázová platba za zpracování návrhu 50-300,-.

Vlastní výroba:  Podle vašeho přání vytvořím etiketu se jménem či logem přesně pro vás. V nabídce jsou různé typy fontů, pokud se vám žádný nelíbí, je možné po dohodě zvolit jiný. Pokud si přejete obrázek, nebo ručně psané písmo, je též možné po dohodě. Zde je potřeba počítat s oním příplatkem.(RUČNĚ PSANÝ TEXT NEBO OBRÁZEK  50-300 DLE NÁROČNOSTI)

Tak abych arch využila bezezbytku, je potřeba myslet na to že k výpočtu potřebuji vědět : arch 30x30cm nebo 20x20, na okrajích je potřeba 0,5mm a mezi jednotlivými štítky 1mm. Pokud se Vám to zdá být složité, nebojte se mi napsat, napište mi o jakou přibližně velikost máte zájem a já to propočítám :-) Před definitivním vyrobením štítků vám zašlu obrázek v JPG a fotku zkušebního štítku na odsouhlasení

1) etiketu ořezávám 3-6 mm od posledního krajního písmenka či obrázku, proto je třeba na to myslet už při tvorbě etikety. těchto 3-6 mm je třeba k přišití štítku na Váš výrobek. čím menší etiketka tím menší je i část k přišití, ale myslete na ni, při tvorbě etikety je třeba s ní počítat !! Počítá se k celkové velikosti etikety.

2) myslete na to že čím menší štítek , tím více se ztrácí detail......štítek široký 2cm a na něm 2 řádky hustého písma je téměř nečitelné.......

3)umělá kůže jde velmi snadno přišít i slabšími stroji, je stálobarevná.

4) texty ani obrázky nejsou tištěny, ale vypáleny do látky!!! mají stejnou barvu látky jen o několik stupňů tmavší, takový text se ze štítku ani neotře ani nevypere :-)

5) POZOR!!! MÁTE- LI POŽADAVEK NA ETIKETKU  JEJÍŽ  JEDNA STRANA BUDE MENŠÍ NEŽ 2 CM ZVEDÁ SE CENA ZA ARCH O 200,- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arch 30x30 cm cena je 530 + provize fler

 příklady velikostí 

3,1x4,6=54ks,  5,6x2,4=55ks,  3,1x5,6= 45ks,   4x4,6=42ks,  2,4x4´77ks

3,1x7,1= 36ks,  5,6x2,1=65ks,  7,1x2,7=40ks,  4x4=49ks

 

 

arch 20x20 cm cena je 320 + provize fler

příklady velikostí:

2,1x4,6=32ks,  6,2x2,1= 24ks,  3,6x6,2=15ks,  3,1x2,1=54ks, 6,2x2,6=21ks,  3,6x4,6= 20ks,  3,1x2,6= 42ks

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!!

 materiál: 100% PL, neprát, nežehlit, nesušit

Mé doporučení: lze prát ručně na 30 stupňů, (osobně jsem zkoušela 40 v pračce a šlo to též), žehlit na jednu tečku, přes plátno!!

Doporučuji etiketu našívat na méně namáhané části, etiketu našívejte ze všech stran (krom etiket určených do švů) Při velmi, opravdu velmi silném tahu může etiketa prasknout, proto je lépe ji přišít ze všech stran aby k roztržení nepřišlo.

Našívání etiket na textil a věci co se častou perou nedoporučuji!!!!

Návrh na etiketky zůstává u mne uložen a je možné opětovně dovyrobit , v takovém případě je zakázka vyráběná přednostně čekací lhůta je 1týden.

Momentální čekací lhůta na etiketky je cca měsíc.

Podle mnou vytvořeného návrhu též vyrobím identické razítko! Můžete se tedy pokusit o tisk vlastních etiket či visaček.

vyrábím též razítka o těch bude další blog.

Pokud jste tedy dočetli až sem , mnohokrát Vám děkuji, ač se to zdá složité , věřte mi že není:-) Pokod vám není něco jasné nebojte se mi napsat, se vším ráda pomohu.

při objednávce prosím uvádějte: velikost archu, přibližnou velikost etiketky, barvu a specifikaci toho co má být na etiketě.

barva č. 6 není a velice pravděpodobně nebude.

upozornění : fonty kastelr, windsong a scriptina nejdou použít na razítka!!

 

fotky vyrobených etiketek: