Tak jsem se rozhodla dělat fimo jinak. (ha ha)

částečně proto, že to co zde nabízejí mé fimokolegyně, bych tak krásně nezvládla a částečně proto, že jako matka malého sviště a těhule prostě nemám tolik času a někdy i sil.

Jelikož děláme s manželem do kamenů (je to sice hobby) ale  celkem velké, bylo načase, taky nějaký použít. Zatím je převážně svěřuji do rukou zkušených Fléřích profíků. 

A tu se zrodil nápad... dlouho jsem pošilhávala po kovových prášcích, a pryskyřičném lesku... až jsem neodolala, sáhla hloběji do (manželovy) kapsy a pořídila si to všecko naráz. A vytvořila hybrid, sama nevím zda je to šperk z polymerů, či z kamení :-)

Od té doby, nemůžu spát protože se mi hlavou honí tuny nápadů, o jejichž realizaci se nesměle pokouším, a marně přemýšlím, kdy je udělám...

Znáte to... nápad a výsledek jsou obvykle dvě, někdy i tři různé věci. Ale baví mě to moc. Vzhledem k nezbedné povaze kovových prášků a lesku, musím pracovat po večerech, kdy dítko spí, a nebude mě rušit a vysypávat prášky po bytě. Takže všechny mé nové výtvory se nějak nápadně modrají jako noční obloha :-). Sice to v profilu nemám, ale rok jsem strávila na sochařině a tak místo klasických fimo vzorků (které miluji) mi ruce tak nějak modelují plastické věci... a inspirují se přitom těmi kameny... :-)

Chtěla jsem vytvořit taky něco více kytičkového, jarního,  a nakonec se mi urodilo "pomelo" ...

Jsem zvědavá v co se nakonec promění můj další nápad... "Znamení ryb" snad z nich neudělám šupinaté savce... ??? no uvidíme...